Missica na pripremama

Objavljeno, 04. rujna 2020. Fotografija dana
# Foto: BAZENII CERINE / Missica Nina Bojanović u teretani na Bazenima Cerine u Koprivnici
AUTOR
Redakcijski tekst

Nina Bojanović (18), Miss Supranational Koprivničko-križevačke županije, svoju top formu održava uz pomoć stručnih trenera Sportskog centra Cerine u Koprivnici.

Nina je počela vježbati uz trenera kako bi dodatno oblikovala svoje tijelo i povećala mišićnu masu, a sve to uz pomno kreiran plan prehrane koji je jednako važan kao i samo vježbanje.

– Vježbam već nekoliko tjedana i već sad primjećujem promjene na bolje na svojem tijelu. Imam više energije, boljeg sam raspoloženja i odlično se osjećam u svojoj koži. Domagoj je odličan trener, ima puno strpljenja i prati izvođenje svake vježbe kako bih je napravila pravilo – rekla je Nina.

Izbor za Miss Supranational Hrvatske planiran je za sredinu listopada tako da Nina ima dovoljno vremena dodatno oblikovati tijelo te zablistati na natjecanju.

– Svi treninzi prilagođeni su mojim željama i ciljevima i svakog se dana sve bolje osjećam jer se napredak vidi iako sam tek počela vježbati. Vježbanje nije samo za one koji žele skinuti višak kilograma već i za one koji žele poboljšati kondiciju, popraviti držanje ili općenito zdravije živjeti – kazala je Nina.

Njezin trener Domagoj Rašan stručni je prvostupnik trenerske struke, smjer – kondicijska priprema sportaša i zadovoljan je kako Nina napreduje.

– Nina je u Sportski centar Cerine došla s jasnim ciljem, a to je povećanje mišićne mase i oblikovanje tijela. Moram je pohvaliti jer je ustrajna u treninzima, drži se plana prehrane i rezultati su već vidljivi.

Osim vježbanja u Sportskom centru, Nina će ići i na masaže, u saunu i na plivanje na bazen jer je to odlična kombinacija kojom se željeni rezultati postižu još brže – zaključio je trener Domagoj.


Tagovi: CERINE MISS NINA BOJANOVIć

NEDAVNO OBJAVLJENO