Mišel Jakšić: Najesen moguće zatvaranje sportskih dvorana i bazena!

Objavljeno, 11. kolovoza 2022. Vijesti
# Foto: GRAD kOPRIVNICA / MIšel Jakšić u dvorani nove osnovne škole Podolice u Koprivnici
AUTOR
Redakcijski tekst

Saborski zastupnik SDP-a i gradonačelnik Koprivnice Mišel Jakšić kritizirao je Vladu zbog slabašnog odgovora na energetsku krizu koja će nas najesen snažno pogoditi.

Jakšić kaže da je Vladin odgovor na tu krizu kao da rak liječe hladnim oblozima i andolom.

“Vidimo da se puno razvijenije i snažnije zemlje od nas daleko ozbiljnije pripremaju za sve ono što dolazi najesen. Mi smo dosad samo pričali o eventualnim redukcijama i uštedama”, upozorio je Jakšić gostujući na televiziji N1.

Smatra da dobra turistička sezona može biti jednokratan spas, ali ni to neće biti dovoljno da se zaštite građani i gospodarstvo.

“Ne bi bilo dobro da se ova kriza pretvori u nešto gdje će građani na rubu siromaštva ili u srednjem sloju spašavati hardcore liberalni kapitalizam i krupni kapital. Tu nam treba mnogo snažniji zaokret”, poručio je Jakšić.

Također upozorava kako se ne može očekivati da će sportske dvorane, bazeni i ostali javni sadržaji koji se koriste biti otvoreni ako snažno porastu troškovi energije.

“To nitko ne može isfinancirati dugoročno. Mi i dalje bježimo od rasprave o gospodarskom lockdownu. To se skriva, ne komunicira, osim umirujućih poruka da će sve biti u redu”, prenosi N1 njegove riječi.


Tagovi: ENERGIJA MIšEL JAKšIć N1 SPORTSKE DVORANE

NEDAVNO OBJAVLJENO