TRADICIONALNA UTRKA

Mišel Jakšić i koprivnički HGSS sudjelovali na Maratonu lađa na Neretvi

Objavljeno, 10. kolovoza 2019. Vijesti
# Foto: FACEBOOK (Mišel Jakšić s Milanovićem i SDP-ovcima)
AUTOR
Redakcijski tekst

Gradonačelnik Koprivnice Mišel Jakšić sudjelovao je u subotu na Maratonu lađa na Neretvi, a susreo se i s SDP-ovim predsjedničkim kandidatom Zoranom Milanovićem koji je u Metković stigao sa suprugom Sanjom Musić Milanović.

Radni dan na Maratonu lađa imali su pripadnici Hrvatske gorske službe spašavanja iz Koprivnice koji su u svojem čamcu od Metkovića do Ploča pratili lađare i budno pazili na goste i natjecatelje.

Jakšić je, kako doznajemo, s kolegicama i kolegama SDP-ovcima završio i na ručku sa Zoranom Milanovićem.

Koprivnički HGSS na Maratonu lađa na Neretvi
Koprivnički HGSS-ovci na Maratonu lađa na Neretvi

– Ranije nisam dolazio, prvi put sam ovdje. Vjerojatno je i kampanja razlog, da se ne  lažemo. Kada sam bio premijer nisam dolazio jer je ovo vrijeme koje sam koristio za odmor, a preferencija je bila na Alci, što je možda nepravedno – rekao je Milanović, a prenosi Večernji list.

Milanović je u Pločama komentirao i predsjedničinu kritiku rada ministra zdravstva Milana Kujundžića, ali nije želio odgovoriti na pitanje treba li ministar otići iz Vlade.

– Ne želim raditi Vladi ono što su meni radili. Predsjednik ne smije biti ni za koga. Mora imati stav i politički karakter, a ne spletkariti oko smjene ministara, ucjenjivati Vladu, to gledamo čak i sad. Ja o ovoj Vladi nemam dobro mišljenje, ali ne bih joj radio stvari koje radi ova predsjednica – rekao je Milanović, kako piše Večernji.

Mišel Jakšić i Dario Hrrbak
Mišel Jakšić i gradonačelnik Bjelovara Dario Hrebak


Tagovi: HGSS MARATON LAđA MISEL JAKSIC ZORAN MILANOVIć

NEDAVNO OBJAVLJENO