Mirna ljubavnika zveknula stolcem po glavi. Osuđena je

Objavljeno, 08. siječnja 2024. Crna kronika
# Foto: UNSPLASH / Dane Deaner / ILUSTRACIJA
AUTOR
Redakcijski tekst

Mirna je proglašena krivom i osuđena jer je u svojem stanu ljubavnika udarila stolcem u glavu.

Kako se navodi u presudi, ona je u srpnju oko 15 sati u stanu u Zagrebu “tijekom verbalnog sukoba s intimnim partnerom, u nakani da ga tjelesno povrijedi, stolicom udarila imenovanog u predjelu glave”.

“Od tog udarca je muškarac zadobio povrede u vidu rane razderotine na glavi tjemeno lijevo i rane razderotine na stražnjoj nadlaničnoj strani bližeg članka trećeg prsta desne šake.

Dakle, drugoga je tjelesno ozlijedila, a djelo je počinjeno prema bliskoj osobi, čime je počinila kazneno djelo protiv života i tijela – tjelesna ozljeda”, navodi sutkinja u presudi donesenoj ovih dana.

Mirna, inače 50-godišnjakinja i majka dvoje djece, osuđena je na godinu dana uvjetnog zatvora te mora platiti 330 eura troškova kaznenog postupka. Presuda je nepravomoćna.

“Cijeneći olakotne okolnosti kod okrivljenice, posebice raniju neosuđivanost za kaznena djela, sud smatra da i bez izvršenja kazne zatvora okrivljena neće ubuduće činiti kaznena djela, zbog čega joj je izrečena uvjetna osuda”, objasnila je zagrebačka sutkinja.


Tagovi: LJUBAVNIK MIRNA OSUđENA PO GLAVI STOLCEM STOLCEM U GLAVU UDARILA STOLCEM

NEDAVNO OBJAVLJENO