Ministarstvo će financirati sportske građevine u 87 općina i gradova

Objavljeno, 30. kolovoza 2023. Vijesti
# Foto: GRAD ĐURĐEVAC / ILUSTRACIJA / Fotografija nema veze s tekstom i samo je ilustrativna
AUTOR
Redakcijski tekst

Ministarstvo turizma i sporta sufinancirat će sportske građevine u 87 gradova i općina, za što će ukupno izdvojiti četiri milijuna eura.

Novac za sportske objekte dobit će i šest općina iz Koprivničko-križevačke županije. Najviše ide Legradu, oko 29.000 eura, za fitness stazu u sportskom parku Fizeš.

Kloštar Podravski dobit će 28.500 eura za rekonstrukciju i opremanje tamošnjega nogometnog igrališta. Općini Molve pripast će 19.000 eura za sustav automatskog navodnjavanja nogometnog igrališta i nove zaštitne mreže.

Virje će dobiti 23.400 eura za izgradnju i opremanje nogometnog fitness igrališta, a Sveti Ivan Žabno 26.500 eura za umjetnu travu na tamošnjem nogometnom igralištu.

Na koncu, Općina Ferdinandovac dobit će od Ministarstva turizma i sporta 20.000 eura za opremanje i izgradnju pomoćnog nogometnog igrališta.

Najviše novca na javnom natječaju za sufinanciranje sportskih građevina pripalo je Gradu Oroslavju koji će dobiti 169.200 eura za izgradnju klupskih prostorija sa svlačionicama na nogometnom igralištu NK Oroslavja.

Tko je sve dobio novac možete pogledati na ovome LINKU.


Tagovi: MINISTARSTVO SPORTSKE GRAđEVINE

NEDAVNO OBJAVLJENO