PODIJELIO DRŽAVNU IMOVINU

Ministar s darovima stigao u Podravinu: gradu zemljište za igralište, općini vojarna

Objavljeno, 28. svibnja 2019. Vijesti
# Foto: MINISTARSTVO
AUTOR
Redakcijski tekst

Ministar državne imovine Goran Marić uručio je danas u Đurđevcu gradonačelniku Hrvoju Jančiju odluku o darovanju zemljišta za uređenje dječjeg igrališta i izjavu kojom Ministarstvo Gradu predaje zemljište površine oko 37.600 četvornih metara, izvijestili su u utorak iz Ministarstva.

Ministar je potom u pratnji gradonačelnika Jančija i saborskog zastupnika Željka Lackovića posjetio i nedavno otvorenu izložbu ‘Recepti za besmrtnost’ Salvadora Dalija u Muzeju grada.

Prije toga, ministar Marić je u Pitomači s općinskim načelnikom Željkom Grgačićem potpisao ugovor kojim Ministarstvo Općini u vlasništvo prenosi dio bivšeg vojnog objekta Loganj. Bivša vojarna prenamijenit će se u objekt javno-društvene namjene u kojem će se provoditi projekt Natura 2000. Na potpisivanju ugovora bio je i pitomački saborski zastupnik Josip Đakić.

-Raduje me da će ovaj prostor koji je nekad izazivao strah i prijetnje stanovnicima Pitomače služiti za edukacije, inovacije i provedbu programa škole u prirodi – izjavio je ministar.

Načelnik Željko Grgačić zahvalio je ministru na suradnji i rješavanju predmeta.

Ministar Goran Marić i Josip Đakić u Pitomači
Ministar Marić u Pitomači


Tagovi: GORAN MARIC PITOMACA VOJARNA

NEDAVNO OBJAVLJENO