ZEMLJA ZA BATINE

Milanović komentirao premlaćivanje u Kninu i ‘oprao’ hrvatsku predsjednicu

Objavljeno, 22. kolovoza 2019. Vijesti
# Foto: FACEBOOK / ZORAN MILANOVIĆ
AUTOR
Redakcijski tekst

Predsjednički kandidat SDP-a Zoran Milanović osvrnuo se danas na svojem Facebooku na slučaj premlaćivanja kninskih Srba koji su u kafiću gledali utakmicu Crvene zvezde.

Milanović pritom nimalo nije štedio predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović, koju je nazvao “pretkandidatkinjom HDZ-a”. Svoj je post naslovio s ‘Mala zemlja za velike batine’.


“Bliže se izbori i red je da na red dođe i red prigodnog etničkog nasilja, naravno na teret slabijih i malobrojnijih kninskih Srba, koji će valjda sljedećih tisuću godina plaćati zatezne kamate na pogreške svojih očeva. Zakrabuljeni klošari, u herojskoj formaciji ‘dva na jednoga’, premlatili su hrvatske građane, koji su u nekom kninskom lokalu gledali utakmicu Eurolige (ili tako nešto).

Aktualna predsjednica i vrlo vjerojatna pretkandidatkinja HDZ-a za još pet godina zuluma nad hrvatskim narodom – šuti. Bit će se konzultira s Malim od Šešelja, jednim od većih dušmana srpskog naroda u Hrvatskoj u zadnjih trideset godina.

Da joj pomognemo: izraz ‘velikosrpska agresija’ služi upravo tome da iz srpske nacije izolira čaršijske velikosrpske megalomane koji kinje tu i susjedne nacije već više od sto godina. Kada bi se govorilo samo ‘srpska agresija’, obuhvaćalo bi se sve Srbe. ‘Srbo-četnička’ agresija uvredljiva je, sama po sebi, za sve i prema svim Srbima.

Zato je toliko i vole maskirani paličari. Agresija, kao takva, za sada ne bi trebala nikome biti sporna, osim ako se Vučić ne usplahiri. Eto, poštovana pretkandidatkinjo HDZ-a, ako sam bio od pomoći”.


Tagovi: KNIN KOLINDA PREMLAćIVANJE ZORAN MILANOVIć

NEDAVNO OBJAVLJENO