PREDSJEDNIČKI KANDIDAT NA RENESANSI

Milanović: Drago mi je da je Škoro na pragu 60. rođendana postao asistent na Sjeveru

Objavljeno, 23. kolovoza 2019. Vijesti
# Foto: Robert Mihaljević
AUTOR
Robert Mihaljević

Predsjednički kandidat SDP-a Zoran Milanović posjetio je u petak poslijepodne Renesansni festival u Koprivnici.

U obraćanju medijima podsjetio je na neke projekte koje je kao premijer provodio u toj županiji, poput brze ceste do Križevaca, dokapitalizacije Podravke i Sveučilišta Sjever.

“Ovdje je otvoreno sveučilište 2015. godine koje se zove Sjever. Poetični život na sjeveru. Time je država rasteretila Koprivnicu kao osnivača i tu se danas rađa novi znanstveni kadar.

Asistent je, recimo, Miroslav Škoro koji je na pragu 60. rođendana, to mi je jako drago. Bilo bi mi, doduše, draže da je to netko tko ima 30 godina, ali nije ni ovo loše. Radili smo za ovaj kraj, a kao predsjednik opet ću raditi”, izjavio je Milanović.

Komentirao je i izjavu Davora Ive Stiera kako su Grabar Kitarović i Miroslav Škoro prihatljivi kandidati i da je samo važno da Milanović ne pobijedi.

“Stier je primjer pomirbe unutar Ministarstva vanjskih poslova gdje sam ja radio kao nestranački čovjek, a on kao HDZ-ovac koji je došao iz Argentine. Tamo je uređivao novine koje su na naslovnici i zadnjoj strani imale sliku Kuščevićevog djeda. To su činjenice.

Još uvijek u kadrovskoj službi Ministarstva poslova postoji prijedlog za promaknuće koje sam za Stiera potpisao 2002. godine kao njegov nadređeni. Nakon toga sam ga poslao u Bruxelles znajući tko je i što je. No, meni to nikad nije smetalo”, podsjetio je Milanović.


Tagovi: RENESANSNI FESTIVAL ZORAN MILANOVIć

NEDAVNO OBJAVLJENO