Milan 2,5 godine lagao ljubavnici da će se rastati, pa ga ostavila. On poludio…

Objavljeno, 28. rujna 2022. Crna kronika
# Foto: FACEBOOK / ARHIVA / Fotografija nema nikakve veze s tekstom
AUTOR
Redakcijski tekst

Milan (40) prijetio je smrću ljubavnici (32) nakon što je prekinula vezu jer je shvatila da on nikad neće napustiti svoju suprugu i djecu.

Ljubavni trokut s dramatičnim zapletom dogodio se u Zaboku, a kulminirao je u srpnju, nakon što je D. rekla da joj je dosta te veze i da mu više ne želi biti ljubavnica. Milan ju je potom dvaput zvao mobitelom ne želeći se s time pomiriti.

“Bum te riješil, hbil te bum… Dobro si promisli ke delaš, da te ne bi pojel mrak. Znaš da nije dobro kad poludim”, rekao joj je, kako tvrdi državno odvjetništvo u optužnici.

Milan je tijekom istrage sve opovrgnuo. Priznao je da su se znali posvađati, ali kaže kako nikad nije prijetio i koristio takve riječi. No, tužitelji su povjerovali ljubavnici cijeneći njezinu prijavu i iskaz uvjerljivim i životnim.

D. je otkrila kako je s Milanom u ljubavnoj vezi dvije i pol godine te joj je stalno obećavao da će se rastati od žene i živjeti s njom.

“Stalno mi je govorio da je u procesu rastave braka i da sa ženom više nema nikakav odnos. Ja sam mu davala novce da si kupi auto, a drugi put sam mu dala novac koji je on dao ženi za njezin OPG”, ispričala je ponižena ljubavnica.

Kaže kako joj je pukao film nakon što je sredinom srpnja ove godine oko 21 sat bila u njegovoj obiteljskoj kući na zabočkom području.

“Primio me za ruke i lupio mi šamar. Nakon toga sam rekla da je dosta i prekinula vezu. Ali, idućih dana me počeo nazivati i prijetiti”, požalila se ljubavnica.

Danas više nisu u vezi. Milan je ostao sa suprugom i djecom, ali ga čeka suđenje za kaznena djela prijetnje. Zagorski tužitelji traže za njega uvjetnu zatvorsku kaznu.


Tagovi: LJUBAVNICA OPTUžNICA PRIJETIO RASTAVA ZABOK ZAGORJE

NEDAVNO OBJAVLJENO