IZBACILI JE NA ULICU

Mihaela podivljala zbog fajrunta u kafiću: Kreteni jedni, ja ću bit dokle ja hoću!

Objavljeno, 30. siječnja 2022. Crna kronika
# Foto: GLAS PODRAVINE / ILUSTRACIJA / Fotografija nema nikakve veze s tekstom i samo je ilustrativna
AUTOR
Redakcijski tekst

Mihaela (27) počinila je pravi rusvaj u kafiću na fajruntu, oko ponoći, jer zbog radnog vremena konobari više nisu htjeli točiti piće.

“Kreteni jedni, ja ću bit dokle hoću, ne može mene niko izbacit”, urlala je Mihaela na vlasnike kafića Matu i Ivana koji su stajali za šankom.

Potom je, prema presudi prekršajne sutkinje, uzela staklene čaše sa šanka te ih bacala prema vlasnicima. Sve se dogodilo lani u studenome oko ponoći u ugostiteljskom objektu Fabric u Slavonskom Brodu.

“Prvookrivljenica Mihaela, u alkoholiziranom stanju i nezadovoljna krajem radnog vremena kafića, vikala je i galamila te vrijeđala vlasnike Matu (27) i Ivana (38). Nakon toga je uzela tri staklene čaše na šanku pa ih bacila prema vlasnicima.

Izgurali je iz kafića

Nakon toga, prišao joj je jedan od gostiju Davor (44) te istu zamolio da izađe što je ona odbila, da bi nakon toga Davor uhvatio Mihaelu za ruku te ju povukao, prilikom čega je pala na pod, pa su je Ivan i Mato uzeli za ruke i izgurali iz kafića na ulicu.

Tamo se nalazio njezin poznanik Danijel s kojime je bila u navedenom ugostiteljskom objektu, a nakon svega Mihaela se uputila u Opću bolnicu Dr. J. Benčević radi ukazivanja liječničke pomoći”, navela je sutkinja u nepravomoćnoj presudi.

Zanimljivo je kako je svih četvero aktera tog ponoćnog rusvaja proglašeno krivima za remećenje javnog reda i mira i osuđeno istim kaznama. Svi moraju platiti po 450 kuna. Mihaela mora podmiriti 180 kuna troškova postupka, a preostali trojac po 100 kuna.

Na prekršajni nalog koji je nepravomoćan mogu se žaliti u roku od osam dana od njegova zaprimanja službenim putem.


Tagovi: DJEVOJKA FAJRUNT IZBACILI JE KAFIć PRESUDA RAZBIJALA SLAVONSKI BROD

NEDAVNO OBJAVLJENO