DOBILA ČETIRI MJESECA ZATVORA

Medicinska sestra kasnila na posao pa poludjela na parkirani auto kod bolnice

Objavljeno, 23. prosinca 2021. Crna kronika
# Foto: ILUSTRACIJA / Fotografija nema veze s tekstom
AUTOR
Redakcijski tekst

Medicinska sestra proglašena je krivom i osuđena na zatvorsku kaznu jer je oštrim predmetom namjerno oštetila nepropisno parkiran automobil na mjestu za zaposlenike, zbog čega je kasnila na posao.

Sve se dogodilo lani u studenom oko 7 sati ujutro. Prema presudi, prvostupnica sestrinstva zaposlena u KBC-u Zagreb oštrim je predmetom na lijevoj bočnoj strani automobila audi a3 napravila ogrebotinu dužine oko 30 centimetara, zbog čega je vlasnici vozila nastala šteta u iznosu od 1500 kuna.

Sve se dogodilo točno u 7.09 sati u krugu KBC-a Zagreb u Kišpatićevoj, ustanovila je policija.

“Nakon što je preparkirala svoj osobni automobil renualt clio, medicinska sestra S. prišla je osobnom automobilu marke audi a3, vlasništvo oštećene M., te oštrim predmetom ga oštetila”, stoji u presudi.

Sutkinja je sestru, dakle, proglasila krivom za kazneno djelo oštećenja tuđe stvari s izravnom namjerom te ju osudila na četiri mjeseca zatvora. No, u zatvor neće morati ako u roku od godinu ne počini sličnu nepodopštinu.

Osim toga, vlasnici automobila mora nadoknaditi štetu od 1500 kuna te platiti 500 kuna troškova kaznenog postupka. Olakotna okolnost bila joj je dosadašnja neosuđivanost.


Tagovi: BOLNICA KBC MEDICINSKA SESTRA OšTETILA AUTO PARKIRANJE PRESUDA

NEDAVNO OBJAVLJENO