RUSVAJ I NERED U KBC-U

Medicinska sestra dvoje pacijenata zatekla kako vode ljubav na odjelu

Objavljeno, 19. siječnja 2022. Crna kronika
#
AUTOR
Redakcijski tekst

Danijel (35) iz Zagreba i Vesna (38) iz Splita vodili su ljubav na bolničkom krevetu u sobi u KBC-u oko 21 sat lani u lipnju.

Osuđeni su ovih dana za remećenje javnog reda i mira. Moraju platiti po 600 kuna kazne i po 200 kuna troškova postupka, a prošli bi i gore da ih nije spasila dotadašnja neosuđivanost i besprijekoran dosje.

Na sud se nisu odazvali, premda su pozive uredno primili. Zato je svjedočila medicinska sestra koja ih je zatekla potpuno gole u ljubavnom zanosu. Doktorica im je rekla da je to zabranjeno u prostorijama bolnice i da će biti prisilno izbačeni s odjela.

Uslijedile su uvrede. Danijel je doktorici rekao: “Ti ćeš biti kriva kada ću morati ležati 19 mjeseci u zatvoru, zapamtit ćeš me kučko i tužit ću vas”. Vesna je pak urlala na liječnicu: “Je… ti mater kurvo jedna, ti ćeš nas izbaciti”. Dakle, na javnom mjestu ponašali su se na naročito drzak i nepristojan način vrijeđajući građane, zaključio je sud.

Sestra Ankica kaže kako je radila u noćnoj smjeni u KBC-u Sestara milosrdnica te je prije vizite oko 21 sat obilazila pacijente u sobama. Dolaskom u sobu broj 7, uočila je pacijente Danijela i Vesnu kako u sobi vode ljubav, bili su u potpunosti goli.

“Oboje su bili izrazito agresivni te je cijeli odjel čuo tu viku, zbog čega su drugi pacijenti bili uznemireni. Pozvale smo zaštitare, a potom i policiju te su u pratnji policije napustili bolnicu”, zaključila je medicinska sestra.


Tagovi: BOLNICA KBC LJUBAV MEDICINSKA SESTRA ODJEL PACIJENTI PRESUDA SESTRE MILOSRDNICE

NEDAVNO OBJAVLJENO