Matija izgubio novčanik i poludio. Razbio bocu Jamnice o svoju glavu pa krenuo…

Objavljeno, 25. studenoga 2022. Crna kronika
# Foto: YOUTUBE screenshot / ILUSTRACIJA
AUTOR
Redakcijski tekst

Pijani mladić Matija (21) izgubio je novčanik pa zbog toga napravio neviđen rusvaj i kaos u kafiću i po gradu.

Prema presudi, on je u travnju u 22.30 sati u Karlovcu pod utjecajem alkohola od 1,55 promila narušavao javni red i mir u ugostiteljskom objektu “Zona”, ogorčen jer mu je nestao novčanik.

“Vikao je i galamio te se posvađao s gostom kafića Markom, a zatim ga naguravao po unutrašnjosti ugostiteljskog objekta. Kad ih je konobar Antonio razdvojio, Matija je uzeo staklenu bocu Jamnice i razbio ju o svoju glavu.

Nakon toga, dok je izlazio iz lokala, razbacivao je stolove i pepeljare. Nešto kasnije, oko 22.55 sati ispred Tiskare Pečarić – Radočaj lupao je po ogradi i vikao na muškarca koji je ležao na tlu u društvu ženske osobe.

Vikao je: ‘U očima joj vidim da je kurva, zbog nje si mi ukrao pare’. Nakon što su muška i ženska osoba počeli bježati, vika je za njima: ‘Pohvatat ću vas sve! Neće mene nitko zajebavat i krast pare’! To je uznemirilo prisutne građane koji su pozvali policiju”, navodi se u presudi.

Sutkinja je Matiji izrekla najvišu novčanu kaznu za takav prekršaj u iznosu od 350 njemačkih maraka, odnosno 1348,30 kuna, te mora platiti 150 kuna troškova prekršajnog postupka.

“Pri odmjeravanju kazne sud je cijenio sve okolnosti koje utječu na visinu i vrstu iste, a posebno stupanj krivnje, opasnost djela i svrha kažnjavanja, pa je okrivljeniku izrekao najvišu novčanu kaznu propisanu za ovu vrstu prekršaja”, naglasila je prekršajna sutkinja.


Tagovi: IZGUBIO NOVčANIK KARLOVAC PIJANI MLADIć RAZBIO BOCU O GLAVU

NEDAVNO OBJAVLJENO