Martina Dalić i Davor Doko uspješni na trećem Koprivničkom polumaratonu

Objavljeno, 22. svibnja 2022. Zabavno
# Foto: DANICA.HR / Martina Dalić i Davor Doko s podravkašicama uoči početka utrke
AUTOR
Redakcijski tekst

Oko 360 trkača sudjelovalo je na trećem po redu Koprivničkom maratonu u subotu: 200 ljudi trčalo je stazu od 21 kilometra, a oko 160 onu kraću od pet kilometara.

Najbrža polumaratonka, s vremenom 1:44:32 je Vanja Rupčić iz AK Koprivnica, dok je druga Tanja Šarić iz AK Maksimir te treća Natalija Gulin iz MK Festina Lente.

Najbrži polumaratonac, s istrčanim vremenom 1:19:45 je Oliver Orešić iz AK Koprivnica, drugi je Josip Mijaković iz BK Maraton Beciklin, a treći Neven Jurković iz TK Ivančica.

Pobjednicima su nagrade uručili gradonačelnik Mišel Jakšić i predsjednica AK Koprivnica Sonja Rušak.Nagrade su primili i najbrži Koprivničanci, a to su Vanja Rupčić i Nikola Tucković.

Na Koprivničkom polumaratonu sudjelovalo je i 40-ak podravkašica i podravkaša predvođeno predsjednicom uprave Martinom Dalić i članom uprave Davorom Dokom.

Doko je na koncu bio 54. u ukupnom poretku s vremenom 1:52:20, a Marina Dalić 85. s vremenom 1:59:54. Utrku dugu 21 kilometar završilo je 169 od blizu 200 prijavljenih trkača.


Tagovi: DAVOR DOKO MARTINA DALIć POLUMARATON UTRKA

NEDAVNO OBJAVLJENO