PREDSTAVLJEN NOVI ČLAN

Mario Rajn prvi put na Glavnom odboru HSS-a, dobio veliki pljesak

Objavljeno, 01. ožujka 2020. Vijesti
# Foto: HSS / Mario Rajn na sjednici Glavnog odbora HSS-a
AUTOR
Redakcijski tekst

Gradonačelnik Križevaca Mario Rajn prvi se put kao novi član HSS-a predstavio članovima Glavnog odbora stranke na sjednici u subotu.

“HSS me privukao zbog novog programa stranke koji je usmjeren na održivi razvoj i zelenu ekonomiju. S obzirom na Europski zeleni dogovor, koji je strateški EU dokument, smatram iznimno bitnim kvalitetno se postaviti prema financijskom okviru za zelene politike”, rekao je Rajn.

Hrvoje Petrić, glavni odbor HSS-a
Koprivnički sveučilišni profesor Hrvoje Petrić (drugi zdesna), potpredsjednik HSS-a

Upravo zelena ekonomija koja je okosnica HSS-ova programa je glavni razlog njegova učlanjenja u stranku, kaže. Članovi Glavnog odboora pozdravili su ga gromoglasnim pljeskom.

Aktualno vodstvo HSS-a odgovornim poslovanjem uspjelo je vratiti sve dosadašnje kredite i dugove od kojih su neki stranku opterećivali i više od 15 godina, naglašeno je na sjednici.

Prihvaćeno je i izvješće o prihodima i rashodima te bilanca HSS-a za 2019. godinu prema kojima, nakon dugog niza godina, stranka bilježi višak prihoda nad rashodima. Sve odluke donesene su jednoglasno.

Raspravljalo se o aktualnoj političkoj situaciji te pripremama HSS-a za parlamentarne izbore koji će se održati ove godine, priopćeno je iz HSS-a.

Glavni odbor HSS-a
Sjednica Glavnog odbora HSS-a / Foto: HSS


Tagovi: GLAVNI ODBOR HSS MARIO RAJN

NEDAVNO OBJAVLJENO