Marinko ušao u automat klub sa škarama i dječjim pištoljem. Nastala opća panika

Objavljeno, 15. siječnja 2023. Crna kronika
# Foto: DANICA.HR / ILUSTRACIJA
AUTOR
Redakcijski tekst

Marinko (35) je posijao paniku nakon što se u automat klubu pojavio s ‘rekvizitima’ koji su prestravili zaštitara i goste. Brzo je stigla i policija.

Prema presudi, Marinko je u rujnu oko 10.35 sati u automat klubu u Vinkovcima “nosio škare s plastičnom drškom dužine cca 15 cm, predmet pogodan za nanošenje ozljeda, na način da ih je u jednom trenutku izvadio iz džepa i stavio na stolicu do sebe”.

Osim toga, imao je i jedan komad streljiva za pištolj te 0,4 grama droge tipa speed, pakirane u pvc vrećici. Sa sobom je u ‘pohod’ na igre na sreću ponio i plastični dječji pištolj, zbog čega bi mogao kazneno odgovarati.

Zaštitar je na sudu svjedočio kako se Marinko počeo vrlo čudno ponašati, s čudnim pokretima tijela

“U jednom trenutku, sjedeći za automatom, iz džepa je izvadio pištolj i stavio ga na stolicu pored sebe, a potom i škare koje je odložio do pištolja. Počeo je dezorijentirano hodati po unutrašnjosti kluba, što je uznemirilo mene i kolegice te sam pozvao policiju”, rekao je zaštitar.

Kaže kako Marinka poznaje od ranije kao igrača u automat klubu te da i dalje dolazi k njima u klub. Policajac je pak potvrdio je kako je u trenutku njihova dolaska Marinko pokraj sebe držao plastični pištolj, a pregledom su mu pronađene i škare, komad streljiva i droga.

“Nosio je škare na način da su mu virile iz džepa tako da su bile vidljive. U klubu je tada bilo više osoba, svi su bili vidno uznemireni zbog pištolja kojeg je okrivljenik imao ispred sebe i škara koje su virile iz džepa”, ističe policajac.

Sutkinja ga je proglasila krivim i kaznila novčanom kaznom od ukupno 1460 eura (11.000 kuna) te mora platiti 13 eura troškova prekršajnog postupka. Škare su mu trajno oduzete.


Tagovi: AUTOMAT KLUB PIšTOLJ POLICIJA šKARE VINKOVCI

NEDAVNO OBJAVLJENO