PREGLASNA GLAZBA

Marin imao feštu u vikendici, susjed mu zbog glazbe više puta slao policiju

Objavljeno, 02. studenoga 2021. Crna kronika
# Foto: FACEBOOK / Cerje Samoborsko
AUTOR
Redakcijski tekst

Marin (40) proglašen je krivim i osuđen jer je imao proslavu u vikendici te je puštao preglasnu glazbu. Prijavio ga je susjed.

Prema presudi, on je 1. svibnja oko 23 sata u Cerju Samoborskom “iz unutrašnjosti kuće za odmor, gdje je imao proslavu s prijateljima, reproducirao glasnu glazbu koja se čula izvan kuće za odmor te je time narušavao javni red i mir drugih građana”.

Prvi susjed koji živi blizu vikendice koju vlasnik H. iznajmljuje za zabave kaže kako se glazba čula sve do njegove i kuće drugih susjeda.

“To je trajalo tijekom cijelog 1. svibnja do noćnih sati kada sam zvao policajce iz Samobora. On je iznajmio obiteljsku kuću od vlasnika H. i imao je proslavu s više gostiju jer sam vidio više vozila ispred kuće i glasno je puštao glazbu.

Radio je to tijekom cijelog dana i noći, a u 23 sata bio je vrhunac. Ja sam zvao policiju oko 15 sati, kasnije sam zvao u 22.30 sati. Osobno ne poznajem čovjeka, ali to nema smisla. Vlasnik iznajmljuje vikendicu i tamo se stalno krši javni red i mir”, ispričao je na sudu susjed.

Marin iz Zagreba na koncu je kažnjen sa 70 njemačkih maraka, odnosno 262 kune. Ako kaznu podmiri u roku, treba platiti samo 175 kuna. Presuda je nepravomoćna i nije poznato hoće li se na nju žaliti.


Tagovi: FEšTA KAZNA POLICIJA SUSJED VIKENDICA

NEDAVNO OBJAVLJENO