UHIĆEN ZBOG GNJUSNIH PRIJETNJI

Marijan zaprijetio da će svog sina (2) ispeći pod pekom i pojesti!

Objavljeno, 08. listopada 2021. Crna kronika
# Foto: POLICIJA / ILUSTRACIJA
AUTOR
Redakcijski tekst

Tužiteljstvo za Marijana S. (36) traži sedam mjeseci bezuvjetnog zatvora zbog nevjerojatne prijetnje koju je izrekao svojoj majci i bratu.

Prema optužnici koja je ovih dana podignuta protiv njega, Marijan je lani u kolovozu oko 15 sati u Osijeku nazvao svoju majku te joj rekao da će svojeg dvogodišnjeg sinčića “staviti pod peku, ispeći i potom pojesti”! Nakon toga zapalit će montažnu kućicu u kojoj mu majka stanuje.

Na tome nije stao, tvrde tužitelji, već je odmah nazvao i brata te i njemu ponovio da je odlučio svoje dijete ispeći pod pekom i pojesti, a potom zapaliti kuću. U strahu za život unuka i nećaka, majka i brat sve su prijavili policiji koja je Marijana odmah uhitila. U istražnom zatvoru proveo je oko mjesec i pol.

Prilikom ispitivanja u policiji i kod državnog odvjetništva Marijan je porekao prijetnje. Rekao je da je bio pijan i da ih je sve redom nazivao, ali da se zbog alkoholiziranosti ne sjeća sadržaja razgovora. Prilikom uhićenja napuhao je 1,36 promila.

“Htio mi je iz pakosti nauditi. Nazvao me taj dan i zaprijetio da će mog unuka staviti u peku i ispeći. Meni sin nije prijetio, samo je rekao da će kuću zapaliti. Otišla sam u policiju iz straha da će to stvarno učiniti”, svjedočila je uznemirena i prestravljena majka.

Njezine riječi potvrdio je i brat koji je rekao da je kobnog dana Marijan nazvao i njega. “Bio je pod utjecajem alkohola, istina, ali to je bilo prvi put da tako nešto govori”, ispričao je brat. S cijelim slučajem upoznata je i Marijanova bivša supruga kojoj je bivša svekrva prenijela razgovor sa sinom.

“Rekla mi je da je prijetio da će mog sina ispeći i pojesti. Drugi dan smo svekrva i ja otišle na policiju i sve prijavile jer je Marijan ozbiljno zaprijetio i da će zapaliti kuću u kojoj njegova majka živi”, navela je bivša supruga.

Za Marijana se, dakle, optužnicom traži bezuvjetan zatvor premda je dosad kazneno neosuđivan.


Tagovi: ISPEćI SINA OSIJEK OTAC POJESTI SINA UHIćEN

NEDAVNO OBJAVLJENO