PRIJETI MU OSAM GODINA ZATVORA

Marijan kipućom vodom polio policajce, zadobili su opekline

Objavljeno, 08. veljače 2022. Crna kronika
# Foto: DANICA.HR / ARHIV / ILUSTRACIJA / Fotografija nema baš nikakve veze s događajem iz teksta i samo je ilustrativna
AUTOR
Redakcijski tekst

Marijan R. optužen je za napad na policajce koje je ozlijedio te im prijetio da će ih dići u zrak. Policija mu je bila stigla u dvorište zbog dojave o obiteljskom nasilju.

Sve se dogodilo lani u srpnju u daruvarskom naselju. Kako otkriva Bjelovarac, Marijan R. je odbio poći s policajcima, već je izašao iz kuće držeći u ruci kuhalo s kipućom vodom. Zamahnuo je u smjeru policijskih službenika poliviši ih po tijelu sadržajem kuhala, odnosno vrućom vodom.

Potom se zaletio u pravcu policajaca govoreći: “Aj’ mi mali dodaj onu stvar da vide kako auta lete”! Policajci su ozlijeđeni, a jedan je zadobio ozbiljnije opekline.

Nakon što ga je policija nekako uspjela privesti, on je i u prostorijama daruvarske postaje nastavio prijetiti. Vidjevši policijskog službenika koji je prethodno postupao prema njemu, počeo je galamiti na njega i prijetiti mu.

“Znam te, debeli majmune, trebat će ti još jedne naočale kad te dohvatim! Znam kuda ideš, znam ti auto! Naje… ćeš”, vikao je na policajca.

Za napad na službenu osobu, inače, predviđeno je do osam godina zatvora. Optužnica protiv ratobornog Daruvarčana je pravomoćna i uskoro će mu početi suđenje.


Tagovi: KIPUćA VODA NAPAD NAPAO POLICAJCE OPEKLINE POLIO VODOM

NEDAVNO OBJAVLJENO