REAGIRANJE NA TEKST

Marica Vidaković: Nisam znala da Pivac kreće u preuzimanje Kraša

Objavljeno, 22. rujna 2019. Vijesti
# Foto: N1 screenshot
AUTOR
Redakcijski tekst

Prokuristica Kraša Marica Vidaković desetak dana prije nego što su Braća Pivac objavila da idu u preuzimanje Kraša kupila je 900 dionica plativši ih 351.000 kuna.

Njezin paket danas vrijedi čak 810.000 kuna. To znači da je najmoćnija osoba u Krašu već danas na toj transakciji u plusu od gotovo pola milijuna kuna.

Je li znala da kreće preuzimanje? U svojem reagiranju na tekst o tome, koji smo objavili ovih dana, tvrdi da nije.

“Nakon objavljenih informacija u pojedinim elektroničkim medijima, a radi potpunog informiranja javnosti, željela bih istaknuti kako je nepobitna činjenica da sam 28. kolovoz ove godine stekla 900 dionica Kraša po cijeni od 390 kuna

O navedenom stjecanju pravovremeno sam i potpuno obavijestila investicijsku javnost i nadležna tijela, u skladu s važećim propisima.

Zlonamjerne konstrukcije

Dakle, stjecanje nije činjenica koja se skrivala od javnosti, već nešto što je bilo javno objavljeno i poznato.

Također je činjenica da do današnjeg dana nisam otuđila predmetne dionice, kao ni bilo koje druge dionice Kraša koje sam ranije stekla. Ni ranija ni posljednje stjecanje dionica nisu rezultat bilo kakve zlouporabe povlaštenih informacija s moje strane, već iskaz mog povjerenja u poslovanje Kraša.

Konstrukcija pojedinih novinara da bih ja u kolovozu ove godine imala saznanja o namjerama novog investitora da započne značajniji otkup dionica Kraša je sama po sebi neuvjerljiva.

Objavljivanje ovakvih neistinitih tvrdnji u vrlo osjetljivim trenucima za radničko dioničarstvo Kraša smatram zlonamjernim, a moguće i naručenim napadima na mene osobno i model radničkog dioničarstva Kraša”, navodi se u reagiranju Marice Vidaković.


Tagovi: DIONICE KRAš MARICA VIDAKOVIC PIVAC

NEDAVNO OBJAVLJENO