ŠTAP SLOMILA NA JADNOM DJEČAKU

Majka sina tukla štapom i ugrizla ga za ruku. Uhićena je i optužena

Objavljeno, 20. ožujka 2020. Vijesti
#
AUTOR
Redakcijski tekst

Tatjana zvana Seka (44) optužena je zbog fizičkog napada na malodobnog sina (15). Tužitelji za nju traže četiri mjeseca uvjetnog zatvora.

Prema optužnici, sve se dogodilo potkraj srpnja lani u dvorištu obiteljske kuće u mjestu kod Daruvara. Majka se najprije verbalno sukobila sa sinom, a potom je uzela drveni štap te ga njime udarala po stražnjici i nozi.

Od siline udaraca štap je pukao, a kako majka nije odustajala, sin ju je u samoobrani uhvatio rukama za vrat. No, Tatjana ga je snažno ugrizla za podlakticu desne ruke.

Policiju je nazvao stariji brat, pa je majka brzo uhićena, a nesretni dječak prebačen je do daruvarske hitne pomoći gdje su mu ustanovljene brojne ozljede.

Dječak je tijekom istrage svjedočio kako je tog dana umoran došao iz škole i htio nešto jesti, a majka je od njega tražila da nešto odmah napravi. No, on se prvo najeo, pa onda izašao van u dvorište. I tad je nastao pakao.

“Tukla me je štapom oko 15 minuta, štap je slomila na meni, ali nije odustala pa sam je primio za vrat da se obranim. Onda me jako ugrizla, strašno me zaboljelo”, ispričao je sin.

Majci je rješenjem suca istrage zabranjen kontakt i približavanje sinu na manje od deset metara. Dječak danas živi s ocem kod strica, a majka je ostala u njihovoj kući.

Tatjana ima dvoje djece, a nikad nije prijavljivana i kažnjavana. To je bilo prvi put da ga je tako napala, potvrdio je dječak.


Tagovi: DARUVAR MAJKA NASILJE SIN TUKLA STAPOM UGRIZLA

NEDAVNO OBJAVLJENO