Majka se napila u 7 ujutro pa vrijeđala sina i padala na pod. Završila u zatvoru

Objavljeno, 10. svibnja 2022. Crna kronika
# Foto: FACEBOOK / ILUSTRACIJA
AUTOR
Redakcijski tekst

Policija je uhitila mortus pijanu majku jer je u obiteljskom stanu izvrijeđala sina, i to bez ikakva posebnog povoda.

Sve se dogodilo u ožujku oko 7 ujutro na području Zagreba. Sin (39) odmah je zvao policiju, pa su majku Jasenku (59) vrlo brzo uhitili i pospremili na dvodnevno triježnjenje.

“U stanu u alkoholiziranom stanju počinila je nasilje u obitelji na štetu svojeg sina tako da je tijekom jutra ispijala alkoholna pića u stanu te bez ikakvog povoda vrijeđala svoga sina riječima: ‘Pi… ti materina, govno jedno obično, je… ti boga, kretenčino jedna’.

Nakon toga je u više navrata pala na pod od alkoholiziranosti, nastavila je vrijeđati sina sve do dolaska hitne pomoći, pa je u nazočnosti policije nastavila s uvredama: ‘Kretenčino glupa, pi… ti materina, koji si ku… sad zvao policiju’.

Zabrana uznemiravanja

To je kod njezina sina izazvalo osjećaj uznemirenosti i povredu dostojanstva te je zatražio intervenciju policije”, navodi prekršajna sutkinja u presudi.

Jasenka je, dakle, proglašena krivom i osuđena na 30 dana zatvora, a kazna joj se umanjuje za dva dana koliko je provela iza rešetaka u policiji. Ne mora u zatvor ako u roku od 10 mjeseci ne počini novo nedjelo.

Osim toga, sutkinja je majci odredila i zabranu uznemiravanja sina u roku od šest mjeseci, što će nadzirati policija. Presuda je odmah postala pravomoćna jer se majka odrekla prava na žalbu.


Tagovi: MAJKA PIJANA UHIćENA VRIJEđALA SINA

NEDAVNO OBJAVLJENO