Majka s djetetom došla na hitnu zbog krvnog podljeva ispod nokta pa ‘oprala’ liječnicu

Objavljeno, 23. listopada 2022. Vijesti
# Foto: DANICA.HR / ILUSTRACIJA / Fotografija nema veze s tekstom
AUTOR
Redakcijski tekst

Žučna polemika razvila se u nedjelju ujutro nakon što je majka djeteta ‘oprala’ liječnicu hitne u Križevcima.

“Dugo već nisam bila na Hitnoj. Da jesam, znala bih koga treba zaobići. Dražesnu, nadrkanu Maju svakako. Gospodična nije rekla ni dobar dan kada smo ušli. Strašno pristojno nas je primio naš, križevački medicinski tehničar Probušio mu je noktić više puta, istisnuo krv i dijete umirio.

Za razliku od Maje koja se nije pomaknula sa stolice i nije ni pogledala dijete. Ustala je samo da mi kaže da odem u Koprivnicu ako želim da mi dijete dobije anesteziju. Summa summarum, ako radi Maja, molite se dragome imaginarnom biću da bu i Viks u smjeni.

Ako vam ikada padne išta na palac, odmah krenite na Hitnu. Nemojte biti glupi kao ja i čekati jutro. I svakako izbjegnite nadrkanu Maju”, napisala je majka na Facebooku nakon povratka s križevačke ispostave Zavoda za hitnu medicinu.

Nije dugo trebalo čekati na odgovor prozvane liječnice iz križevačke ispostave Zavoda za hitnu medicinu koja je bila dežurna u noćnoj sa subote na nedjelju.

“Inače ne odgovaram na komentare pacijenata, niti na njihovo mišljenje o meni ili zdravstvenom sustavu, ali lijepo je kad dobiješ ‘predivne epitete’ o osobnosti i profesionalnosti nakon 12 sati smjene subotom na hitnoj gdje ti je primarni fokus na hitnoće, ali eto imaš i subungualni hematom (podljev krvi ispod nokta).

Ne, ne surfam, nego razmišljam što ću nakon cijele ampule Ebrantila iduće dati pacijentu u opservaciji s hipertenzivnom krizom, jer odgovor na terapiju nije adekvatan. Ne sramim se ovo objavljivati javno, jer svoj posao radim savjesno, odgovorno i s ljubavlju prema hitnoj medicini”, odgovorila je liječnica.


Tagovi: HITNA KRIžEVCI LIJEčNICA NOKAT

NEDAVNO OBJAVLJENO