Majka s djecom parkirala se na travi, susjed je odmah napao. Osuđeni su

Objavljeno, 16. prosinca 2022. Crna kronika
# Foto: FACEBOOK / ARHIVA / Fotografija nema nikakve veze s tekstom
AUTOR
Redakcijski tekst

Susjedi Katica (36) i Mirko (66) završili su na sudu zbog bizarne svađe u kvartu, a sutkinja ih je na koncu oboje proglasila krivima.

Prema presudi, oni su se u travnju u 13 sati u Ulici Vladimira Ruždjaka u Zagrebu na ulici međusobno vrijeđali i vikali remeteći javni red i mir.

“Katica je dijelom vozila stala na travnatu površinu i Mirko joj je prigovorio, pa je Katica vikala da mu je… mater, ‘ti ćeš meni govoriti gdje ću ja stajati, popi si normabel’ i slično. Mirko je pak vikao da joj je…. mater krvavu, šta on treba piti lijekove, kravetino i slično”, navodi se u presudi.

Katica kaže kako je tog dana dobila otkaz na poslu te je bila s dvoje male djece i malim štencem u dućanu. Nije imala gdje parkirati pa je vozilom malim dijelom stala na zelenu površinu kako bi lakše odnijela vrećice iz trgovine kući.

“Čim sam se zaustavila, Mirko je odmah počeo vikati da ne mogu tu stajati. Bila sam uzrujana i zbog otkaza, pa je točno da sam mu rekla da si popije normabel, da me pusti na miru. Kad je počeo i vrijeđati da mi je… majku krvavu, izgubila sam kontrolu i vikala, da mu je… mater i slično”, priznala je.

Susjed je nakon toga odmah pozvao policiju, a Katica kaže da ju je danas sram zbog svega. Mirko je pak na sudu rekao kako se ne smatra krivim i ne priznaje prekršaj. Kaže kako je njegova susjeda tog dana s dva kotača vozila stala na travu kraj njihove zgrade, što ga je jako naljutilo.

“Povišenim tonom rekao sam da se tu ne parkira, a ona me je pitala da li je to moja trava i potom je vikala i rekla da mi je… mater, da si popijem normabel. Uzvratio sam joj na sličan način, rekao da joj je… majku krvavu, da je kravetina”, naveo je susjed koji je potom pozvao policiju.

Sutkinja ih je, dakle, proglasila krivima te osudila na novčane kazne: Katica mora platiti 200 kuna, a Mirko 300 kuna. Oboje još moraju podmiriti po 100 kuna prekršajnih troškova.


Tagovi: PAKRIRANJE SUSJEDI SVAđA TRAVA ZAGREB

NEDAVNO OBJAVLJENO