Majka pokušala ubiti dijete (2) pa za sve okrivila muža. Dobila 5,5 godina zatvora

Objavljeno, 14. lipnja 2023. Crna kronika
# Foto: FACEBOOK / ILUSTRACIJA
AUTOR
Redakcijski tekst

Majka (32) koja je pokušala ubiti dvogodišnje dijete i za sve okriviti muža osuđena je na pet i pol godina bezuvjetnog zatvora.

Stravičan slučaj dogodio se u vikendici u mjestu Kozarevac u Podravini u ožujku lani. Prema presudi, majka je pokušala usmrti svoju kćer (2), ali je odustala od svoje namjere prije nastupanja posljedica za dijete.

“Nakon toga je u policijskoj postaji neistinito prijavila kako je njezin suprug pokušao ubiti nju i kćer”, ističe se u nepravomoćnoj presudi.

Majka je to navodno učinila da napakosti suprugu koji je htio razvod. Nakon svađe u klijeti kod Đurđevca, majka je dijete navodno bacila na pod te je pokušala zapaliti vikendicu, a policiji je ispričala kako je sve učinio njezin muž.

Županijsko državno odvjetništvo podnijelo je žalbu protiv presude za počinjena kaznena djela teškog ubojstva s dobrovoljnim odustankom i lažnog prijavljivanja kaznenog djela.

“Žalba je podnesena zbog odluke o kazni pa se u žalbi predlaže izricanje kazne zatvora u duljem trajanju koja će biti adekvatna težini počinjenih kaznenih djela”, ističu varaždinski županijski tužitelji.


Tagovi: MAJKA PODRAVINA PRESUDA UBITI DIJETE

NEDAVNO OBJAVLJENO