OBITELJSKO NASILJE

Majka napala kćer jer leži po cijeli dan pa se počupale i završile u zatvoru

Objavljeno, 28. listopada 2021. Crna kronika
# Foto: YOUTUBE screenshot / ILUSTRACIJA / Fotografija nema veze s tekstom
AUTOR
Redakcijski tekst

Majka Anđa (64) i kći Sara (33) iz Podravine uhićene su nakon što su se posvađale i počupale pa je morala intervenirati policija.

Sve se dogodilo sredinom kolovoza ove godine u obiteljskoj kući u Podravini oko 17.30 sati, i to nakon što je majka ušla kćeri u sobu i prigovorila joj da “leži cijeli dan”.

“Ne možeš ležati cijeli dan, ne možeš besplatno biti pod mojim krovom, nemaš nikakve novce. I kurvo, tražiš si jebače, stavljaš svoje gole slike na Internet”, vikala je majka na svoju kćer.

No, Sara joj nije ostala dužna. Nimalo.

“Nisi ni ti ništa bolja, slikala si se i imala bogate ljubavnike. I ti si, kurvo, ništ koristi, pogledaj se kak si ružna, nitko te neće, mene si ostavila sa bakom, a ti si se kurvala”, vrijeđala je kćer majku.

Sara je nakon toga krenula u hodnik kako bi nazvala hitnu i policiju, ali Anđa je odmah došla za njom te su se počeli međusobno naguravati. U jednom je trenu kći majku snažno povukla za kosu, nakon čega su prestale.

Policija je obje odmah uhitila te su prenoćile u policijskom pritvoru i drugi dan oko 15 sati puštene na slobodu. Sutkinja ih je kaznila sa po 600 kuna zbog obiteljskog nasilja, ali ne moraju ništa platiti s obzirom da im se uhićenje računa kao dva dana zatvora.

Anđa je, inače, umirovljenica i neudana majka dvoje djece s mirovinom od 2500 kuna, a Sara rastavljena majka djeteta bez posla i primanja.


Tagovi: KćI MAJKA NASILJE

NEDAVNO OBJAVLJENO