Majka kćeri: ‘Kurvo, je… se sa stricem’! Kći majci: ‘Šta razbijaš, luđakinjo’!

Objavljeno, 04. svibnja 2022. Crna kronika
# Foto: YOUTUBE screenshot / ILUSTRACIJA / Fotografija nema veze s tekstom
AUTOR
Redakcijski tekst

Majka i kći dobile su po 30 dana zatvora jer su se posvađale i naguravale u obiteljskoj kući u okolici Bjelovara.

Prema presudi, sve se dogodilo lani u rujnu, a sutkinja je tijekom rasprave utvrdila kako su Vesna (41) i njezina majka Zdravka (61) u prisutnosti malodobnog djeteta počinile nasilje u obitelji.

“Kći je vrijeđala majku pogrdnim riječima: Šta razbijaš, nisi normalna, pospremit ću te u ludnicu, ti si luđakinja! Nakon toga joj se ispriječila da ne ode iz kuhinje jer se leđima naslonila na vrata.

Potom je Zdravka primila svoju kćer za nadlakticu, odgurivala je od vrata i rekla joj: Šta hoćeš, ti si kurva, jeb… se sa svojim stricem! Sve se događalo se u nazočnosti djeteta trogodišnjeg djeteta.

Međusobnim verbalnim i tjelesnim nasiljem u nazočnosti djeteta okrivljene su se nasilnički ponašale u obitelji čime je kod kćeri došlo do povrede dostojanstva, a kod majke do uznemirenosti i ustrašenosti”, zaključila je prekršajna sutkinja. 

Obje su na sudu rekle kako se smatraju krivom jer su se posvađale, ali to se dogodilo više “iz ljubavi”. Kažu da se nisu fizički potukle, a dijete je bilo u drugoj prostoriji i nije ništa vidjelo.

“Iskreno žalimo zbog navedenog, međutim molimo sud da uzme u obzir kako se radilo o običnoj obiteljskoj prepirci”, suglasno su majka i kći iznijele istu obranu na sudu.

No, sutkinja ih je proglasila krivima i osudila na 30 dana zatvora u koji neće ići ako u roku od 12 mjeseci ne ponove slično nedjelo. Presuda je nepravomoćna i na nju se mogu žaliti.


Tagovi: BJELOVAR KćI MAJKA SVAđA

NEDAVNO OBJAVLJENO