ZAVRŠILI U ZATVORU

Majka kćeri i zetu prigovorila jer ne plaćaju struju, oni je fizički napali

Objavljeno, 16. rujna 2021. Crna kronika
#
AUTOR
Redakcijski tekst

Supružnici Iva (33) i Nikola (36), roditelji dvoje male djece, uhićeni su i ekspresno osuđeni nakon napada na Ivinu majku (57) u zajedničkoj obiteljskoj kući na zagrebačkom području.

Prema presudi, oni su potkraj srpnja ove godine u 19 sati počinili nasilje u obitelji prema majci i punici, i to pred dvoje malodobne djece.

“Iva je vrijeđala svoju majku riječima: Kurvo, kurvetino, glupačo! Potom je Nikola svoju punicu rukom udario u predjelu gornjeg dijela ruke, cijelo ju vrijeme odgurujući rukama prema stepeništu.

Dakle, Iva je počinila psihičko nasilje prema svojoj majci, a Nikola je počinio tjelesno nasilje prema svojoj punici, u nazočnosti maloljetne djece”, navodi se u presudi.

SUŽIVOT NIJE MOGUĆ

Odmah su uhićeni te su u policijskom pritvoru proveli dva dana. Osuđeni su na 45 dana zatvora uvjetno i moraju platiti po 200 kuna sudskih troškova.

Otac i punac (59) na sudu je svjedočio kako Iva i Nikola već devet godina žive u njihovoj kući i vrlo se arogantno ponašaju prema njima.

“Problemi su izbili jer oni, unatoč dogovoru, nisu platili već nekoliko mjesečnih računa za struju. Tom prigodom došlo je do svađe te je Iva vrijeđala majku riječima ‘kurvo, kurvetino, glupačo’, a zet Nikola je fizički nasrnuo na nju”, ispričao je Ivin otac, a njegove riječi potvrdila je i majka.

Majka je, uz to, napomenula kako daljnji suživot s njima u istoj kući nije moguć. S time su se složili i Iva i Nikola koji su rekli kako će se odmah iseliti. Priznali su sve što im se stavljalo na teret te su rekli da im je jako žao i da se srame svojih postupaka.


Tagovi: KćI MAJKA NASILJE PUNICA STRUJA ZATVOR ZET

NEDAVNO OBJAVLJENO