DETALJI ZASTRAŠUJUĆEG SLUČAJA SA SJEVERA

Majka je pedofilu htjela dati kćerkicu (10) za 10.000 kuna mjesečno!

Objavljeno, 27. ožujka 2021. Vijesti
#
AUTOR
Redakcijski tekst

Majci (38) i pedofilu (55) prijeti višegodišnja zatvorska kazna zbog počinjenja sedam teških kaznenih djela spolnog zlostavljanja i iskorištavanja djeteta.

Županijsko državno odvjetništvo protiv njih je ovih dana podignulo optužnicu. Za svako od sedam kaznenih djela prijeti im do 15 godina zatvora.

“Tereti ih se da su od svibnja do studenog 2019. godine u jednom mjestu i jednom gradu počinili navedena kaznena djela na štetu djeteta.

Državno odvjetništvo predložilo je produljenje mjera opreza protiv 55-godišnjaka zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela”, navode tužitelji.

Tražio spolni odnos s djetetom

Riječ je o slučaju o kojem je naš portal već PISAO. Optuženici su s područja Bjelovara i Koprivnice. Detalje optužnice pak u subotu je objavio Večernji. Neke su stvari doista zastrašujuće.

Majka je optužena da je snimala svoje dijete dok se golo tuširalo te takve snimke slala muškarcu kojeg je upoznala putem Facebooka.

Optužena majka cijelo se vrijeme branila šutnjom i nije iznosila nikakvu obranu

Osim toga, pristala je doći besplatno živjeti u njegovu kuću s kćeri, a bila bi kućna pomoćnica. On joj je tada ponudio plaću od 10.000 do 30.000 kuna da bi imao spolni odnos s njezinom 10-godišnjom kćeri. I ona je na to pristala.

Srećom, 38-godišnjakinju su na vrijeme otkrili i prijavili policiji njezin brat i roditelji, nakon što je brat 38-godišnjakinje u sestrinu mobitelu našao gole fotografije svoje 10-godišnje nećakinje.

Predstavio se kao bogataš

“S njom sam komunicirao preko dva profila koja sam otvorio. Svidjela mi se kao žena pa sam je tražio da mi pošalje fotografije na kojoj je njezina kćer bez odjeće. I ona mi ju je odmah poslala. Fotografiju sam odmah izbrisao.

Profil s kojeg sam s njom kontaktirao odmah sam izbrisao, pa sam otvorio drugi. Taj sam se put predstavio kao bogat čovjek. Što se tiče videa koji mi je poslala, ne sjećam se s kojeg sam profila dobio, no odmah sam ga izbrisao.

Jednom sam je pitao bi li mi dala kćer, a  rekao sam joj da ću joj kupiti kuću i automobil. No, nisam se planirao naći s njom iako smo se dogovarali”, rekao je 55-godišnjak tijekom istrage.

Optužena majka pak cijelo se vrijeme branila šutnjom i nije iznosila nikakvu obranu.


Tagovi: DIJETE DJEVOJčICA MAJKA OPTUžNICA PEDOFIL SLIKE

NEDAVNO OBJAVLJENO