Majka (31) pokušala ubiti dijete (2) i za sve okriviti muža koji je htio razvod

Objavljeno, 04. kolovoza 2022. Crna kronika
# Foto: FACEBOOK / ILUSTRACIJA
AUTOR
Redakcijski tekst

Županijsko državno odvjetništvo podiglo je optužnicu protiv majke (31) iz Podravine koju se tereti da je htjela ubiti svoje dvogodišnje dijete, ali je na koncu odustala.

Također ju se tereti da je za sve okrivila supruga pa je optužena i za lažno prijavljivanje kaznenog djela. Prijeti joj višegodišnji zatvor.

Optužnicom se 31-godišnjakinju tereti da je 16. ožujka u vikendici na području Podravine, u cilju da usmrti svoju kćer (2), pokušala ju ubiti, ali je odustala od svoje namjere prije nastupanja posljedica za dijete.

Okrivljenu ženu se tereti da je, nakon toga, u policijskoj postaji neistinito prijavila kako je njezin suprug pokušao ubiti nju i kćer. I dalje je u istražnom zatvoru, a sud joj je produljilo zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela, navode tužitelji.

O detaljima drame u podravskom mjestu Kozarevac pisao je Podravski, koji je otkrio kako je majka to učinila da napakosti suprugu koji je htio razvod. Nakon svađe u klijeti kod Đurđevca, majka je dijete navodno bacila na pod te je pokušala zapaliti vikendicu, a policiji je ispričala kako je sve učinio njezin muž.

Više detalja o toj mučnoj obiteljskoj priči koja je, srećom, završila bez težih posljedica za malenu curicu pročitajte na ovome LINKU.


Tagovi: KOZAREVAC MAJKA OPTUZNICA PODRAVINA RAZVOD SUPRUG UBITI DIJETE

NEDAVNO OBJAVLJENO