SLUČAJ NEVJERE NA SUDU

Maja (26) prevarila supruga Tonija (41) nakon samo šest mjeseci braka

Objavljeno, 15. veljače 2021. Zabavno
# Foto: YOUTUBE screenshot / ILUSTRACIJA / Fotografija nema nikakve veze s tekstom
AUTOR
Redakcijski tekst

Točno pola godine trajao je brak Maje (26) i Tonija (41) iz okolice Virovitice. Na vjernost su prisegnuli preklani u travnju, a točno šest mjeseci kasnije Toni je Maju izbacio iz stana.

Općinskom sudu nije preostalo ništa drugo doli zaključiti kako su “odnosi u braku trajno i teško poremećeni, a iz ustrajavanja tužiteljice na zahtjevu za razvodom sud je zaključio da ne postoji mogućnost održavanja bračne zajednice”.

Toni se tome žestoko protivio tvrdeći na ročištu kako za njih sigurno još ima nade, ali Maja se nije dala razuvjeriti.

Ustrajem u svom zahtjevu za razvod braka koji je prestao lani u listopadu kad me Toni izbacio iz stana. Otišla sam kod dečka kod kojeg i danas živim, odnosno živim u zajednici s novim partnerom – svjedočila je Maja na ročištu.

No, Toni se, kako rekosmo, usprotivio rastavi. Kaže kako ga je Maja prevarila i “nakon toga molila da je primim nazad u stan”.  

Nakon što se vratila, ponovno je počela kontaktirati s nekim preko telefona. Jednom je rekla da ide u posjet kumi, što je lagala.

Ja i njena kuma smo je zvali, ali se nije htjela javiti, a kad je došla doma rekao sam joj da ima dvije minute da se pokupi i ode iz stana. Ipak, htio bih da ostanemo muž i žena jer sam se puno trudio oko svega – požalio se siroti Toni.

Presuda kojom je brak razvrgnut je nepravomoćna i Toni se na nju može žaliti. Nije poznato je li to dosad učinio i jesu li se možda na koncu ipak pomirili.


Tagovi: PRELJUB PRESUDA RAZVOD BRAKA šEST MJESECI VIROVITICA

NEDAVNO OBJAVLJENO