Maja na ulici vikala na muža, pa policajcima rekla da su glupe krave

Objavljeno, 28. lipnja 2024. Crna kronika
# Foto: IAM OS / UNSPLASH / ILUSTRACIJA
AUTOR
Redakcijski tekst

Maja je uhićena nakon što je oko 21.45 sati na ulici pijana vikala na muža pa se posvađala s policijom.

Prema presudi, sve se dogodilo u svibnju ove godine na Paromlinskoj cesti u Zagrebu.

Ajde pi*ko jedna stani više, je*em ti mater vrati se vamo, ima da me čekaš, ako ti ja dođem neće biti dobro”, vikala je Maja (33) na svojeg supruga.

Tamo se zatekla i policija koja ju je upozorila da prestane s narušavanjem javnog reda i mira, ali i oni su dobili svoju ‘porciju’ uvreda.

“Šta me zaje*avate koji ku*ac, tko ste vi meni da ja vama govorim, boli vas ku*ac, glupe krave jedne, ne znate vi s kim pričate, naje*at ću vam se ja mame”, urlala je Maja i na policajce.

Nakon što su je uhitili i priveli u policijsku postaju, branila se kako je vikala na supruga koji ju nije htio čekati. Odbila je ispitivanje prisutnosti alkohola u organizmu, rekli su u policiji.

Na sudu se Maja branila kako se ne sjeća da je vikala na policiju, ali zna da se posvađala s mužem.

Policajka koja ju je privodila svjedočila je da se muž pojavio kad su je trebali privesti: “Odjedamput se stvorio i počeo govoriti da ona nije ništa kriva, već on. Bio je također alkoholiziran, a Maja je rekla da je na njega vikala što ju nije čekao”.

Maja se na sudu ispričala policajcima, oni su ispriku prihvatili. Kažnjena je s 1000 eura, a od kazne joj se oduzima 80 eura zbog dva dana pritvora. Ovotjedna presuda je nepravomoćna.


Tagovi: GLUPE KRAVE MAJA POLICIJA UHIćENA VIKALA NA MUžA ZAGREB

NEDAVNO OBJAVLJENO