RAZBIJAO STVARI

Luka bio s curom doma, otac je tjerao iz kuće. Poludio je pa su ga uhitili

Objavljeno, 12. prosinca 2021. Crna kronika
# Foto: POLICIJA / ILUSTRACIJA / Fotografija nema nikakve veze s događajem iz teksta
AUTOR
Redakcijski tekst

Luka (21) je uhićen nakon što se posvađao s ocem (48) zbog djevojke te je razbijao stvari po obiteljskoj kući.

Prema presudi koji je sud donio ovih dana, u obiteljskoj kući u okolici Siska u kolovozu ove godine oko 16.30 sati došlo je do nasilja u obitelji.

“Luka je tom prilikom nakon svađe s ocem oštetio njegovu imovinu, odnosno pvc vrata ormarića za struju i plastičnu roletu na prozoru u kojoj je pronađen kamen”, navodi se u presudi.

Sina je prekršajna sutkinja na koncu osudila na pet dana zatvora, ali uhićenje i zadržavanje i policijskom pritvoru računa mu se kao dva dana, pa mu ostaje za odslužiti tri dana iz presude. No, neće morati ako u međuvremenu ne počini slično nedjelo.

Što se tog dana dogodilo da se Luka tako razljutio na oca? Tijekom sudske rasprave otkrio je to otac koji je svjedočio o spornom danu.

“Kad sam došao s posla, sin je s djevojkom bio kod kuće i pitao me što ću jesti. Ja sam mu rekao da bi sad bilo vrijeme da njegova djevojka ode svojoj kući, na što se Luka jako naljutio. Počeo je lupati šakom po ormariću za struju u hodniku, a kad su izašli van bacio je kamen na prozor te je ostao u roleti”, sjedočio je otac.

Luka pak priznaje da je u ljutnji – jer mu je otac djevojku tjerao doma – razbio vrata ormarića za struju, ali opovrgava da je bacio kamen na prozor. Osim toga, oca je optužio da ga je ošamario, ali to na sudu nije uspio dokazati.

Otac je odmah nakon incidenta zvao policiju koja je Luku uhitila oko sat i pol nakon nemilih scena. Pušten je tek drugi dan.


Tagovi: DJEVOJKA OTAC RAZBIJAO ROLETA SIN SISAK

NEDAVNO OBJAVLJENO