Ludnica uoči odlučujuće tekme! Pogodite rezultat i osvojite nagradu

Objavljeno, 24. lipnja 2024. Zabavno
# Foto: HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ / Navijači na ulicama Leipziga
AUTOR
Redakcijski tekst

Ludnica je u Leipzigu uoči odlučujuće utakmice naše reprezentacije koja igra protiv Italije u trećem kolu Europskog prvenstva u Njemačkoj.

Hrvatski nogometni savez objavio je video s djelićem uzavrele atmosfere s ulica njemačkoga grada. Utakmica je u 21 sat, a naše će – prema prvim procjenama – bodriti oko 20.000 navijača.

Hvratskoj za prolaz skupine igra samo pobjeda. Zato držimo palčeve i glasno navijamo za našu repku!

S obzirom na važnost utakmice, naš portal odlučio je nagraditi sve koji pogode točan rezultat večerašnje utakmice. Darujemo vam veliki ručnik za plažu i majicu s logom portala danica.hr.

Prognozu rezultata možete napisati u komentaru ispod teksta na našem portalu ili u komentaru na našoj Facebook stranici Danica.hr.

Ako ste dobar prognozer i pogodite rezultat, pošaljite nam nakon utakmice adresu na koju želite da vam pošaljemo poklon. Adresu možete poslati putem Messengera našeg Facebooka, WhatsAppa na broj 091 622 1191 ili e-mailom kontakt@danica.hr.

NAPOMENA: imamo ograničen broj ručnika i majica (po 30): ako bude više točnih rezultata, nagrade dobivaju oni koji su prije ostavili prognozu


Tagovi: HRVATSKA ITALIJA LEIPZIG NAVIJACI UTAKMICA

NEDAVNO OBJAVLJENO