POLICIJA PRONAŠLA SUMNJIVCA

Lovcu za vrijeme organiziranog lova u šumi ukraden vjerni lovački pas

Objavljeno, 14. siječnja 2020. Vijesti
# Foto: ILUSTRACIJA / Ukraden je ovakav alpski brak jazavčar
AUTOR
Redakcijski tekst

Pronađen je lovački pas, alpski brak jazavčar, vrijedan više tisuća kuna, koji je lovcu ukraden za vrijeme lova u blizini naselja Rezovac kod Virovitice.

Sumnja se kako ga je ukrao 45-godišnjak iz Lukača, a pas je pronađen u njegovoj kući te oduzet od njegove nevjenčane supruge. Navodni lopov nije bio kod kuće, pa će ga policija ispitati nakon što se pojavi.

“U petak 49-godišnjak s područja Mikleuša policiju je izvijestio da mu je za vrijeme lova u blizini naselja Rezovac nepoznati počinitelj otuđio lovačkog psa pasmine alpski brak jazavčar jelenje smeđe boje koji je čipiran na lijevom uhu.

Policajci došli su do saznanja da bi pas mogao biti na području općine Lukač, nakon čega su na adresi 45-godišnjaka pronašli te od njegove nevjenčane supruge oduzeli psa koji je vraćen vlasniku.

Nakon dostupnosti bit će provedeno kriminalističko istraživanje nad 45-godišnjakom. Protiv počinitelja slijedi podnošenje posebnog izvješća Općinskom državnom odvjetništvu”, priopćili su u utorak iz virovitičke Policijske uprave.


Tagovi: JAZAVCAR LOVAC PAS UKRADEN

NEDAVNO OBJAVLJENO