Lopovi nogometnom klubu ukrali gol s igrališta!

Objavljeno, 30. ožujka 2024. Vijesti
# Foto: NK CROATIA MIHALJEVCI / Ovo je gol koji je ukraden sa stadiona u Mihaljevcima
AUTOR
Robert Mihaljević

Policija traga za nepoznatim lopovima koji su mjesnom klubu kod Požege s nogometnog terena ukrali – gol!

“Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava. U noći na 29. ožujka u mjestu Mihaljevci na stadionu, nepoznati počinitelj (ili više njih) je otuđio gol u vlasništvu nogometnog kluba“, rekli su u subotu iz požeške policije.

Kontaktirali smo odgovorne u klubu NK Croatia Mihaljevci u kojem se ne mogu načuditi nevjerojatnoj krađi. Kažu kako im je nestao stari gol koji je bio odložen kraj igrališta, dužine sedam i visine 2,5 metra.

“To je bio veliki čelični gol težak najmanje 250 kilograma, nas pet-šest ga je nosilo. U četvrtak smo bili tu negdje do 21.30 sati, a kad smo u petak došli oko 8 ujutro – imali smo šta za vidjeti: nema nam gola”, ispričali su nam danas u klubu.

Kažu kako je to učinio netko tko je dobro upoznat s prostorom oko igrališta. Došli su sa stražnje strane kako se ne bi upalio reflektor sa senzorom i uglavnom su hodali po travi da ne bi ostavili tragove.

To nije prvi slučaj krađe sa stadiona kod Požege. Već su im krali dio krovišta, liniju, kompresor, a nestali su i aluminijski reklamni panoi koje su bili kupili od Kamen Ingrada.

“Ukrali su nam tri nova aluminijska panoa. Počiniteljiu nikad nisu pronađeni”, vele u klubu.

Na pitanje sumnjaju li možda na nekoga, kažu kako je lako moguće da je to učinio netko iz sela.

Nemamo nikakvih dokaza, ali moguće je da je taj čelični gol trebao nekome za stupove”, nagađaju u NK Croatiji.


Tagovi: GOL KRAđA MIHALJEVCI NK CROATIA POZEGA STADION UKRALI GOL

NEDAVNO OBJAVLJENO