BILI SU NA SVADBI

Mladi par upao u bunar! Majka tvrdi: Laž je da su htjeli voditi ljubav!

Objavljeno, 08. rujna 2021. Zabavno
# Foto: ILUSTRACIJA / Fotografija nema nikakve veze s tekstom
AUTOR
Redakcijski tekst

Nevjerojatna priča iz Podravine: djevojka i mladić, inače uzvanici na svadbi, navodno su htjeli voditi ljubav na poklopcu starog bunara pa su upali unutra.

Sve se dogodilo u subotu oko 22 sata blizu Hotela Picok u Đurđevcu, gdje je organizirana svadbena veselica, otkriva Podravski. Mladić i djevojka, 25-godišnjaci, u jednom su času napustili svadbu i izašli van te se, kako se priča, primili ‘posla’ na limenom poklopcu starog zdenca.

No, poklopac je popustio te su upali u bunar dubok četiri metra s 30-ak centimetara vode. Spasili su ih uzvanici sa svadbe nakon što su dozivali u pomoć.

“Pozvali smo hitnu, vatrogasce i policiju. Djevojka se žalila da je glavom udarila u cigleni dio bunara, dok je mladić rekao da nema nikakvih ozljeda. Hitna je odvezla djevojku u bolnicu na pregled i srećom, prošla je samo s lakšim ozljedama te je odmah puštena doma”, ispričao je svjedok za Podravski.

MAJKA DJEVOJKE: TO NIJE ISTINA!

No, u redakciju portala Danica nakon objave prve verzije teksta javila se i majka djevojke koja tvrdi kako to nije istina. Mladić i djevojka, doduše, upali su u bunar, ali laž je da su htjeli tamo voditi ljubav, kaže.

“Oni su samo prijatelji, dvije godine se nisu uopće vidjeli. Bili su zajedno na svadbi, a mladiću je u jednom času pozlilo jer je bio pijan pa su izašli na svjež zrak. Sjeli su na poklopac bunara i onda su propali u zdenac dubok četiri i pol metra.

M. je pao po mojoj kćeri D. i nije istina da je prošla bez ozljeda. Sva je natučena i plava, ima potres mozga, stradalo joj je i oko u padu, a sreća da nosi leće pa je bilo koliko-toliko zaštićeno. Ipak, imali su sreću, moglo je sve biti puno gore”, ispričala nam je majka.

Ističe kako se njezina kći i cijela obitelj osjećaju ogorčeno jer je u javnost izašla lažna informacija da su oni na bunaru htjeli voditi ljubav.


Tagovi: BUNAR đURđEVAC LJUBAVNICI SVADBA

NEDAVNO OBJAVLJENO