OBJE SU OSUĐENE

Ljubavnice Jana i Ana prekinule pa se u kafiću polijevale pivom i razbijale čaše

Objavljeno, 28. ožujka 2022. Crna kronika
# Foto: POLICIJSKA UPRAVA / ILUSTRACIJA / Fotografija nema nikakve veze s događajem iz teksta
AUTOR
Redakcijski tekst

Ljubavnice Jana i Ana proglašene su krivima i osuđene zbog sukoba u kafiću, polijevanja pivom i razbijanja čaša.

Sve se dogodilo potkraj kolovoza u 18 sati u kafiću Meandriss u Zagrebu. Djevojke su se našle kako bi preispitale svoju vezu te su naručile jedno pivo s dvije čaše. No, kad je Jana rekla da želi raskinuti ljubavnu vezu dugu 8 godina, Ana ju je polila pivom, piše u presudi.

Jana joj je vratila istom mjerom, nakon čega je snažno lupila čašom o čašu koje su držale u rukama te nanijela objema ozljede. Jana je na sudu sve priznala.

“Rekla mi je da me je vidjela s bivšim suprugom, što me je jako uzrujalo jer sam bila emotivno vezana za nju. Polile smo se pivom, a ja sam lupila svojom čašom o njezinu te smo obje ozlijeđene. Žao mi je zbog svega. Nakon toga, ponekad popijemo kavu, a nekad Ana samo okrene glavu od mene”, rekla je Jana.

Jako je krvarila

Ana je pak ispričala kako je ona zapravo još ranije raskinula s Janom, a Jana to nikako nije mogla podnijeti.

“Ponekad sam se s njom nalazila prijateljski kako bih joj pomogla da prihvati da nas dvije više nismo skupa. Tog dana sjedila sam u kafiću i pila kavu kada je došla Jana i naručila jednu pivu i dvije čaše.

U tom razgovoru Jana je i dalje pričala svoju priču i nikako nije prihvaćala da nismo u ljubavnoj vezi, na što sam ja reagirala i zalila je pivom, ona je nakon toga zalila mene te je razbila čaše i zarezala me po palcu desne ruke.

Nakon toga je Jana ustala i otišla, a mene je vlasnik kafića odvezao u bolnicu jer sam jako krvarila i nije bilo vremena čekati hitnu pomoć”, svjedočila je Ana.

Jana (43) osuđena je na kaznu od 250 njemačkih maraka, odnosno 942,50 kuna, a Ana mora platiti 50 maraka, odnosno 188,50 kuna, odlučila je prekršajna sutkinja. Presuda je pravomoćna.


Tagovi:

NEDAVNO OBJAVLJENO