PREDSTAVLJEN BOGAT PROGRAM

Rocklive festival i Country vikend na obalama popularnog jezera Šoderica

Objavljeno, 26. svibnja 2019. Zabavno
# Foto: ŽUPANIJA (predstavljen program Ljeta na Šoderici)
AUTOR
Redakcijski tekst

Program Ljeta na Šoderici, jezeru pokraj Koprivnice, bit će najbogatiji dosad i trajat će od početka lipnja do konca kolovoza. Predstavili su ga na Šoderici čelnici županije predvođeni županom Darkom Korenom i načenikom općine Legrad Ivanom Sabolićem.

Kristina Sočev, pomoćnica direktora županijske Turističke zajednice, najavila je kako su i ove godine oni kao organizatori pripremili Country vikend na Šoderici 5. i 6. srpnja s obiljem kaubojade i country glazbe.

-Simbolično otvorenje na rasporedu je 9. lipnja uz 2. Festival biciklističke rekreacije u organizaciji Oldtimer kuba „Biciklin“ Koprivnica. Start je na Zrinskom trgu u Koprivnici u 10 sati, a na Šoderici ih očekujemo u 12, kad ćemo i službeno otvoriti manifestaciju – najavljuje Kristina Sočev.

Ljubomir i Jan Kerekeš iz Kerekesh teatra najavili su svoje manifestacije: film „Ufuraj se i pukni“ 6. lipnja pod zvjezdanim nebom, a tijekom lipnja, srpnja i kolovoza moći će se uživati u predstavama „Samo preko njega mrtvog“, „Audijencija“, „Pod hitno na hitnu“ i „Krtice“. Ovogodišnji novitet, u slučaju lošeg vremena, je lokacija Centra Elim u Legradu.

Župan Darko Koren i Kristina Sočev
Župan Darko Koren i šefica Turističke zajednice Kristina Sočev

Krešo Lukačin iz KUD-a Gruntovec pozvao je posjetitelje na amatersku kazališnu predstavu „Otpiranje ambulante vu Gruntovcu“ koja je na rasporedu 22. lipnja, a predsjednik županijskog Športsko ribolovnog saveza Ivan Petak najavio je kako su domaćini završnice kupa Hrvatskog ribolovnog saveza u četiri kategorije, koji će okupiti 400 natjecatelja od 12. do 14. srpnja. Krajem srpnja održat će se i 59. Kup Šoderice, najstarije ribolovno natjecanje, a 25. kolovoza je Kup Zlate Bartl koji organizira Podravka za ribiče cijele regije.

Ljubitelji dobre glazbe uživat će na 9. po redu RockLive festivalu koji je predstavio Nenad Farkaš iz Udruge RockLive, a održat će se od 25. do 27. srpnja. Festival je na Šodericu stigao prije četiri godine jer su organizatori prepoznali potencijal Šoderice kao nešto na čemu mogu graditi svoju priču i privući veći broj posjetitelja, navode u županijskoj Turističkoj zajednici.

Program Ljeta na Šoderici

Tagovi: LJETO PROGRAM SODERICA

NEDAVNO OBJAVLJENO