Ljerka lažno prijavila ljubavnika da ju je tukao. Prijeti joj 10 mjeseci zatvora

Objavljeno, 14. listopada 2023. Crna kronika
# Foto: IAM OS / UNSPLASH / ILUSTRACIJA
AUTOR
Redakcijski tekst

Ljerka bi mogla dobiti 10 mjeseci bezuvjetnog zatvora jer je ljubavnika prijava da ju je tukao i ozlijedio.

Prema optužnici podignutoj ovih dana, sve se dogodilo potkraj listopada lani nešto prije 22 sata u stanu u Varaždinu. Ljerka je nazvala policiju tvrdeći da ju je partner Zoran tukao te je on uhićen. No, ispostavilo se da je sve izmislila.

Nakon provedene istrage, tužitelji su u siječnju ove godine odbacili prijavu protiv Zorana navodeći kako nema materijalnih i personalnih dokaza da se to dogodilo. Potom je protiv Ljerke podignuta optužnica za lažno prijavljivanje kaznenog djela.

Zoran je rekao kako je s Ljerkom u intimnoj vezi te se povremeno sastaju. Te noći bio je kod nje u stanu, ali su se posvađali jer je bila pijana i vrijeđala ga pa je otišao.

“Prije toga je legla na hodnik ispred vrata i tako me sprječavala da izađem. Otišao sam u kafić Bali, a ona je došla za mnom i tamo počela vikati na mene i konobare”, otkrio je Zoran.

Ljerka je i u istrazi ustrajala na tome da ju je tukao, ali nije bilo niti jednog dokaza za njezine tvrdnje. Državno odvjetništvo za nju traži deset mjeseci bezvujetnog zatvora jer je prije dvije godine već bila osuđena za lažno prijavljivanje kaznenog djela.


Tagovi: LAžNA PRIJAVA PRIJAVILA LJUBAVNIKA TUKAO UHICEN VARAZDIN

NEDAVNO OBJAVLJENO