Lijepa gesta: Pevex prodaje ukrajinske proizvode, dio prihoda se donira obiteljima

Objavljeno, 03. kolovoza 2022. Vijesti
# Foto: PEVEX / Ukrajinski veleposlanik i predsjednik uprave Pevexa
AUTOR
Redakcijski tekst

Trgovački lanac Pevex uključio se u akciju “Podržimo Ukrajince” u kojoj će prodavati proizvode poznate ukrajinske kompanije, od čega će se dio prihoda izravno i donirati.

Predsjednik uprave Pevexa Krešimir Bubalo tom je prigodom ugostio veleposlanika Ukrajine Vasylja Kyrylyča te predstavnike ukrajinske tvrtke Biosphere Corporation Dražena Prosa i Damira Perloka. Zanimljivo je kako su Pros i Perlok bivši Podravkini menadžeri.

Projekt „Podržimo Ukrajince” pokrenut je na inicijativu tvrtke Biosphere Corporation, najvećeg ukrajinskog proizvođača i distributera kućanskih proizvoda i proizvoda za higijenu, a od sredine srpnja provodi se u prodajnim centrima Pevexa.

U trgovinama se nalaze posebne police Biosphere Corporation s ukrajinskim proizvodima. Kupnjom svakog proizvoda donira se 50 lipa izravno UNICEF-u za nabavku kompleta higijenskih potrepština obiteljima u Ukrajini.

„Ponosni smo što se na našim policama nalaze proizvodi najvećeg ukrajinskog proizvođača artikala za kućanstvo i higijenu i što time imamo priliku kroz podršku ukrajinskim proizvođačima i ekonomiji podržati i ukrajinske obitelji u ovim tragičnim i izazovnim vremenima.

Osim što su proizvodi našeg partnera održivi, minimiziraju štetan utjecaj na okoliš i čine svakodnevnicu jednostavnijom, imaju i plemenitu, dodanu vrijednost jer se za svaki kupljeni proizvod dio donira za ukrajinske obitelji što nas posebno raduje”, poručili su iz uprave Pevexa.

Prilikom posjeta ukrajinske delegacije najavljen je i razvoj poslovne suradnje Pevexa i drugih kompanija iz Ukrajine.


Tagovi: BIOSPHERE PEVEX UKRAJINA

NEDAVNO OBJAVLJENO