TEŠKA NESREĆA U DVORIŠTU

Liječnici su uspjeli spasiti Lucijin život, a sad treba našu pomoć

Objavljeno, 04. siječnja 2021. Naše priče
# Foto: OBITELJSKA ARHIVA / Lucija je u nesreći ostala bez desne noge
AUTOR
Redakcijski tekst

Lucija (22) teško je ozlijeđena u strašnoj nesreći prilikom spremanja kukuruza u međimurskom mjestu Cirkovljanu lani u listopadu.

Kako je naš portal tada pisao, nesretna je djevojka neoprezno prelazila preko traktorskog kardana koje je bilo u pogonu. U jednom času kardan joj je zahvatio odjeću te je snažno omotao oko svoje osi!

Zadobila je teške ozljede opasne po život. Spasili su je liječnici Županijske bolnice Čakovec i KBC-a Sestara Milosrdnica u Zagrebu. No, izgubila je desnu nogu i sad treba našu pomoć da bi opet mogla hodati.

Luciji hitno treba proteza koja stoji 70.000 eura, a obitelj nema toliko novca. Zato je pokrenuta kampanja kojom se želi pomoći hrabroj djevojci i njezinoj vrijednoj obitelji.

Na ovome LINKU možete doznati detalje o kampanji i uplatiti određeni iznos za Lucijinu protezu.

BILA NA MNOGO OPERACIJA

“Lucija je 22-godišnja djevojka koja je lani u listopadu doživjela nesreću. Prilikom spremanja kukuruza, Luciju je zahvatio “kardan” i teško ju ozlijedio.

Lucija je odmah prevezena u bolnicu u Čakovec gdje je utvrđeno da je zadobila teške ozljede opasne po život. Nakon tri tjedna u čakovečkoj bolnici, prevezena je u KBC Sestre milosrdnice, gdje je nastavila liječenje.

Lucija je bila na mnogo operacija koje su joj u konačnici spasile život. Na žalost, za desnu nogu nije bilo spasa te su je morali amputirati. Proteza koja je Luciji prijeko potrebna stoji 70.000 eura koje obitelj nema.

Rok za nabavu proteze je 20. siječnja ove godine. Riječ je o jednom mladom životu za koji se vrijedi boriti.

Stoga molimo i pozivamo sve ljude da se priključe ovoj akciji te da svojom donacijom pomognu Luciji da ponovno hoda“, napisali su organizatori kampanje za prikupljanje novca.

I portal Danica priključit će se kampanji te donirati novac kako bi hrabra djevojka iz Međimurja dobila potrebno pomagalo.


Tagovi: DONACIJA IZGUBILA NOGU KARDAN KUKURUZ LUCIJA

NEDAVNO OBJAVLJENO