BANDIĆEV ZASTUPNIK OTKRIO KARTE

Lacković ide sam na izbore i poručuje: Mogu i s HDZ-om i s SDP-om

Objavljeno, 02. lipnja 2020. Vijesti
# Foto: ĐURĐEVAC.HR / Na parlamentarnim izborima Lacković je bio u savezu s Radimirom Čačićem
AUTOR
Redakcijski tekst

Bandićev saborski zastupnik Željko Lacković izaći će na parlamentarne izbore sa svojom listom i kaže kako će imati potporu Čačićevih Reformista.

Cilj mu je uloviti jedan mandat, odnosno da on opet bude saborski zastupnik. Čini se kako se na koncu nije uspio dogovoriti o nastupu s nekom snažnijom političkom opcijom.

Gostujući na Z1 televiziji s Radimirom Čačićem u ponedjeljak navečer đurđevački gazda Lacković naglasio je kako će se na njegovoj listi naći obrazovani i neovisni ljudi.

Znakovit je bio i Čačićev dolazak u subotu u Đurđevac na snimanje emisije Lijepom našom, o čemu smo također izvijestili.

U fokusu mu je sjever Hrvatske, odnosno regionalni pristup, a kaže kako nakon izbora nema nikakav problem surađivati s HDZ-om ili SDP-om.

“Nemam ideološki ili stranački problem, niti imam problem surađivati s onim tko će formirati Vladu”, rekao je Lacković gostujući na Z1 televiziji.

Inače, Lacković je na prošlim parlamentarnim izborima 2016. godine bio drugi na listi Milana Bandića te je osvojio 3338 preferencijalnih glasova. U Sabor je ušao kao Bandićeva zamjena.

Za osvojiti saborski mandat u II. izbornoj jedinici pojedinačnoj listi treba, ugrubo, barem desetak tisuća glasova.


Tagovi: IZBORI LISTA RADIMIR čAčIć Z1 žELJKO LACKOVIć

NEDAVNO OBJAVLJENO