Kušali smo pekmez s čokoladom i krastavce s ginom. Majko mila!

Objavljeno, 15. prosinca 2022. Zabavno
# Foto: DANICA.HR / Podravka opet ima hit proizvode
AUTOR
Redakcijski tekst

“Pa, ovo je bolje od originala”, zadovoljno je primijetila članica naše male ‘ad hoc komisije’ koja je kušala nove Podravkine proizvode.

Pohvale su upućene kiselim krastavcima s ginom, koji bi zbog originalnog okusa mogli biti pravi hit proizvod. I doista, u delikates kisele krastavce tih dva posto gina daje potrebnu dozu egzotike: jesu Podravkini kiseli krastavci, ali imaju ono nešto posebno.

I da: ne morate se bojati da ćete napuhati nedopuštenu količinu alkohola. Osim ako vas ne oduševe toliko da ćete odjednom smazati barem desetak staklenki. Umjerenost je ključ rješenja.

A što reći za pekmez od šljiva s čokoladom? Kušali smo ga danas i morali se složiti da je pun pogodak. Okus čokolade se pojavljuje diskretno, u pozadini, i ne remeti prepoznatljivu teksturu i aromu čuvenog Podravkina pekmeza spravljenog po tradicionalnoj recepturi.

Treba li uopće spominjati kako je najmlađi dio našeg ‘ad hoc ocjenjivačkog tima’ bio doslovce oduševljen novim slatkim proizvodom. S kruhom radije tamane Lino ladu, ali čini se kako sad imaju novog favorita.


Tagovi: KRASTAVCI S GINOM PEKMEZ S COKOLADOM PODRAVKA

NEDAVNO OBJAVLJENO