“Pa, ovo je bolje od originala”, zadovoljno je primijetila članica naše male ‘ad hoc komisije’ koja je kušala nove Podravkine proizvode.
Pohvale su upućene kiselim krastavcima s ginom, koji bi zbog originalnog okusa mogli biti pravi hit proizvod. I doista, u delikates kisele krastavce tih dva posto gina daje potrebnu dozu egzotike: jesu Podravkini kiseli krastavci, ali imaju ono nešto posebno.
I da: ne morate se bojati da ćete napuhati nedopuštenu količinu alkohola. Osim ako vas ne oduševe toliko da ćete odjednom smazati barem desetak staklenki. Umjerenost je ključ rješenja.
A što reći za pekmez od šljiva s čokoladom? Kušali smo ga danas i morali se složiti da je pun pogodak. Okus čokolade se pojavljuje diskretno, u pozadini, i ne remeti prepoznatljivu teksturu i aromu čuvenog Podravkina pekmeza spravljenog po tradicionalnoj recepturi.
Treba li uopće spominjati kako je najmlađi dio našeg ‘ad hoc ocjenjivačkog tima’ bio doslovce oduševljen novim slatkim proizvodom. S kruhom radije tamane Lino ladu, ali čini se kako sad imaju novog favorita.
NEDAVNO OBJAVLJENO