STRAVA U PODRAVINI

Kum (55) bludničio nad djevojčicom (15) u automobilu. Ne ide u zatvor

Objavljeno, 20. travnja 2021. Crna kronika
# Foto: ILUSTRACIJA
AUTOR
Redakcijski tekst

Pedofil B. (55) s područja Podravine proglašen je krivim i osuđen za bludne radnje koje je počinio prema 15-godišnjoj djevojčici.

Pravomoćno je dobio šest mjeseci uvjetnog zatvora. U zatvor, dakle, ne mora premda mu je krivnja u cijelosti dokazana. Djevojčica je i dalje traumatizirana zbog kobne večeri.

Prema presudi, B. je djevojčicu s njezinim društvom trebao odvesti kući navečer. Kad su ostali sami u automobilu, počeo ju je ispitivati za dečka i seksualna iskustva.

Potom joj je počeo dodirivati lijevu nogu, bedro i spolni organ, nakon čega mu je curica maknula ruku. Pedofil je na sudu tvrdio kako ga je dovela u zabludu jer nije odmah reagirala na milovanje.

No, sud je odbacio njegovu obranu upozorivši kako je optuženik dobro znao dob djevojčice s obzirom da joj je rođak i da im je često dolazio u kuću. Čak su bili i u kumskim vezama.

“Radnje koje je poduzeo ulaze u sferu intimnosti i seksualnosti oštećene i pogodne su da povrijede njezin sram i moral, a koje radnje je optuženi nesumnjivo poduzeo u namjeri izazivanja svoje seksualne ugode”, navodi se u pravomoćnoj presudi.

Osuđenik je curicu počeo dirati nakon što je dvoje putnika izašlo iz automobila, pa su ostali sami. Trebao ju je dovesti do kuće, ali je produžio vožnju. Sud smatra kako i to dovoljno govori o njegovim namjerama.


Tagovi: BLUD BLUDNE RADNJE DJEVOJčICA PRESUDA

NEDAVNO OBJAVLJENO