POLICIJA IH ULOVILA

Kuhar u dućanu ukrao čak 43 artikla, a da prodavačice nisu ništa primijetile

Objavljeno, 28. kolovoza 2019. Vijesti
# Foto: ILUSTRACIJA
AUTOR
Redakcijski tekst

Kuhar Aleksandar (39) i automehaničar Vjekoslav (63) osuđeni su na po šest mjeseci uvjetnog zatvora zbog krađe u trgovačkom centru KTC-a u Ivancu u svibnju prošle godine.

Prema kaznenom nalogu Općinskog suda u Varaždinu, ne idu u zatvor ako u roku od godinu dana ne počine slično kazneno djelo.

Prema presudi, Vjekoslav je vozio i čekao na parkiralištu, a Aleksandar krao. U više je navrata između 11 i 12.30 sati ulazio u KTC i izlazio s hrpom ukradenih artikala, a da ga nitko u dućanu nije primijetio.

Na njihovu žalost, u blizini je bila policija koja ih je taj dan pratila i vrlo brzo uhitila. Imali su sumnjivu registarsku tablicu na automobilu.

Kuhar Aleksandar na sebi je imao jaknu s posebno prilagođenim džepovima za krađu, takozvanu ‘kradušu’. Zato je i mogao iznijeti tako mnogo artikala da ga ne primijete.

Pretragom prtljažnika automobila, policija je otkrila četiri Dimsi sira, devet Nivea dezodoransa, pet pasti za zube Sensodyne, dva trapista Zdenka, dvije vrećice Vegete, tri Nivea kreme, pet Podravkinih juha u kocki, Nescafe, osam konzervi tune Eva, dvije Nutelle, dezodorans Axe i bajaderu Kraš.

Ukupna vrijednost ukradene robe, točno 43 komada, iznosila je oko 1200 kuna, procijenili su tijekom rasprave na sudu.


Tagovi: JAKNA KRAđA KTC

NEDAVNO OBJAVLJENO