KTC i Perutnina Ptuj udruzi Pogled donirali 4000 eura

Objavljeno, 20. listopada 2023. Vijesti
# Foto: DANICA.HR / Slijeva: Daliborka Kranjčić, Jasenka Martinčević i Ana Sedak Keglević
AUTOR
Redakcijski tekst

“Vidim te”! To je poruka koju je KTC želio poslati donacijom koju je u suradnji s partnerom, Perutninom Ptuj, uručio Udruzi za autizam Pogled iz Nedelišća.

Već drugu godinu za redom, u suradnji s Perutninom Ptuj, organizirali su humanitarno djelo koje su podržali i kupci kupnjom odabranih proizvoda Perutnine Ptuj. Ovogodišnja donacija iznosila je 4000 eura.

Donaciju su direktorici udruge Pogled Jasenki Martinčević uručile predsjednica Uprave tvrtke KTC Daliborka Kranjčić s marketing menadžericom Perutnine Ptuj Čakovec Anom Sedak Keglević.

Već druga akcija

“Prošle godine nakon vrlo uspješne akcije s našim partnerom Perutninom Ptuj rekli smo da se vidimo dogodine i iznimna nam je čast i zadovoljstvo što smo bili u prilici podržati rad i ove udruge. Ovo je već druga zajednička akcija što je pokazatelj odlične suradnje i društvene osviještenosti svih dionika.

Niz godina kontinuirano, u sklopu društveno odgovornog poslovanja, provodimo humanitarne aktivnosti. Podržali smo brojne nacionalne i lokalne udruge koje brinu o najosjetljivijim skupinama društva.

I dalje ćemo osluškivati potrebe lokalne zajednice prema mogućnostima te nastavljamo dalje s našim humanitarnim aktivnostima”, istaknula je Daliborka Kranjčić.

“Perutnina Ptuj sa zadovoljstvom se ponovno odazvala inicijativi našeg partnera u humanitarnom radu i veliko mi je zadovoljstvo što smo podržali upravo ovakvu jednu udrugu. Ostajemo otvoreni za nove suradnje i pomoći onima kojima je potrebna”, kaže Ana Sedak Keglević.

Okuplja 85 djece

“Za sve udruge svaka donacija vrlo je vrijedna, već imamo planove kako ćemo svaki cent donacije utrošiti kako bismo podignuli usluge i rad na viši nivo. Udruga za autizam Pogled iz Nedelišća okuplja djecu i osobe s poremećajima iz spektra autizma, a okuplja 85 djece iz tri županije.

Zahvaljujemo onima koji su prepoznali naš rad i ozbiljnost naše udruge predloživši je da bude dio ove hvalevrijedne suradnje. Zahvaljujemo i svima koji su podržali akciju kupnjom proizvoda, kao i KTC-u i Perutnini Ptuj na ovoj donaciji.

Tim ćemo iznosom osigurati kontinuitet terapija našoj djeci, a pruža nam mogućnost i uvođenja novih vidova podrške”, istaknula je izvršna direktorica Udruge Pogled Jasenka Martinčević.


Tagovi: DONACIJA KTC NEDELIšćE PERUTNINA UDRUGA POGLED

NEDAVNO OBJAVLJENO