KTC i ovaj Uskrs pomaže onima kojima je pomoć najpotrebnija

Objavljeno, 01. travnja 2023. Vijesti
# Foto: KTC / ARHIV
AUTOR
PROMO SADRŽAJ

Križevački trgovački div KTC s poslovnim partnerom, Tvornicom ulja Čepin, provodi humanitarno djelo u kojem pomaže Udruzi osoba s intelektualnim teškoćama „Korak dalje“ iz Daruvara.

Vrijednost donacije je 4000 eura. Kupnjom suncokretovog ulja Tena u KTC supermarketima u razdoblju od 1. do 30. travnja imate i vi priliku podržati ovu humanitarnu akciju.

“KTC od samih početaka poslovanja vodi brigu o široj društvenoj zajednici, organizira humanitarne aktivnosti za najpotrebitije skupine društva i udruge koje skrbe o najranjivijim članovima, djeci i mladima s teškoćama u razvoju te kroz različite ekološke projekte uključuje dječje vrtiće i škole.

U protekle dvije godine kroz humanitarne aktivnosti donirano je više od pola milijuna kuna. Financijskim donacijama u suradnji s našim partnerima podržali smo brojne nacionalne i lokalne udruge.

To su Sjena, Dora, Krijesnica, Ljubav na djelu, SOS dječje selo Hrvatska, Udruga Maslačak Križevci, Udruga za sindrom Down Međimurske županije, Udruga za djecu s teškoćama u razvoju Zvončići iz Karlovca.

Podržali smo i hvalevrijedne projekte poput ‘Vidi X mikroračunala’. Planiramo nastaviti projekte s ciljem pomaganja zajednici u kojoj poslujemo”, naglasila je predsjednica uprave KTC-a Daliborka Kranjčić.


Tagovi: HUMANITARNA AKCIJA KTC POMAžE USKRS

NEDAVNO OBJAVLJENO