PLJAČKAŠ ŠEPRTLJA

Krao po kući pa se policiji koja je banula skrivao u ormaru spavaće sobe

Objavljeno, 01. kolovoza 2019. Vijesti
# Foto: ILUSTRACIJA
AUTOR
Redakcijski tekst

U rijetko bizarnom pokušaju krađe uhićen je mladić (23) koji je utorak iz kuće u Čakovcu pokušao ukrasti vrijedan nakit. Ali samo pokušao jer su ga u tome spriječili policajci.

Ono što se dogodilo više nalikuje kakvom šaljivom igrokazu nego stvarnoj vijesti iz crne kronike.

Mladić je najprije kroz otvoreni prozor kuhinje ušao u unutrašnjost obiteljske kuće i potom ispreturao sve stvari. Pronašao je tek dva komada zlatnog nakita.

No, kad je htio zbrisati s plijenom, odjednom je shvatio da je u kuću ušla i – policija. Brže-bolje se povukao u spavaću sobu i sakrio u – ormar. Policajci su ga vrlo brzo pronašli i odmah uhitili.

“Postoji osnovana sumnja da je 23-godišnjak kroz otvoreni prozor kuhinje ušao u kuću i ispreturao stvari te uzeo dva komada nakita. No, u dovršenju krađe spriječili policijski službenici koji su ušli u kuću i zatekli ga skrivenog u ormaru spavaće sobe”, ističu u Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu prihvatila je prijedlog državnog odvjetnika i odredila 23-godišnjaku jednomjesečni istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela.


Tagovi: ORMAR PLJAčKAš

NEDAVNO OBJAVLJENO