Koprivnička missica otvoreno o teškoj bolesti: Novac i ljepota ne znače ništa

Objavljeno, 16. siječnja 2023. Zdravlje
# Foto: FACEBOOK / NINA BOJANOVIĆ
AUTOR
Redakcijski tekst

Mlada koprivnička missica Nina Bojanović (20), otvoreno je progovorila o teškoj bolesti koja ju je pogodila tijekom prošle godine.

Nina Bojanović je kao srednjoškolka u studenome 2020. godine postala Miss Supranational Hrvatske, nakon čega je zbog svoje ljepote, ali i skromnosti postala poznata diljem zemlje. No, Nina je oboljela od epilepsije i većinu vremena provodi na liječenju u bolnici, piše Glas Podravine.

“U posljednjih sam šest mjeseci prošla svašta i nije kraj. Epilepsija je bolest o kojoj se malo priča, ali je jako teška i ne možeš ju kontrolirati. Teško mi je, trenutno se loše nosim s njome jer je to nešto novo za mene. Pokušavam se dići na noge psihički, a i fizički, uz pomoć obitelji i liječnika“, priča Nina za Glas.

Nina Bojanović / Foto: privatni arhiv

Žali se kako je sa svojih 20 godina dvaput bila u induciranoj komi i dva puta na respiratoru. Tamo su ju ‘stavili’ kako ne bi dobila srčani ili moždani udar. Kaže kako je shvatila da ljepota i novac ne znače ništa jer ništa nije važnije od zdravlja i obitelji.

Cijeli tekst o hrabroj Nini kojoj želimo brz oporavak i što skoriji povratak u normalnu svakodnevicu možete pročitati na ovome LINKU.


Tagovi: EPILEPSIJA MISS MISS SUPRANATIONAL NINA BOJANOVIć

NEDAVNO OBJAVLJENO